Print on Demand Norge – Trykk på Produkter og selg dem online

print on demand i norge

Har du en unik idé for en t-skjorte? Et design som folk kommer til å elske?

Med null investeringspenger kan du begynne å selge en rekke unike produkter over hele verden. Det beste med print on demand-leverandører, er at de tar seg av alt arbeidet for deg. Du trenger bare å finne på et kult varemerkenavn, en unik tekst eller et design og markedsføre produktene gjennom dine unike kanaler.

Les videre og lær mer om Print on Demand-tjenesten.

Under finner du gode eksempler av de beste print on demand leverandører i Norge:

Rik produktkatalog

alidropship norge
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.9 av 5 stjerner


 • Mockup-generator
 • 24/7 kundestøtte
 • 850 spesialtilpassede produkter

Best i Norge

gelato logotype black rgb
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.8 av 5 stjerner


 • Selg globalt, produser lokalt
 • Raskere levering og garantert kvalitet
 • Mer bærekraftig uten forhåndsgebyrer

Best for tilpasning

spoket norge
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.5 av 5 stjerner


 • Støtte for integrasjoner
 • Gratis å bruke
 • Tilpasset merkevarebygging

Lenger ned kan du lese anmeldelser av flere.

Print on Demand 101

Video Guide laget av Dropshipping Norge Team

Hva er Print on demand?

Print on demand Norge (POD) er en prosess hvor leverandører trykker på produkter ved hjelp av digital teknologi. Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe i bulk med håpet på å selge alt – du trenger ikke å kjøpe et eneste produkt for å være helt ærlig. Du kan bare selge varer når de kjøpes direkte via din nettside eller via PPC og bestillingene vil gå diekte til leverandører som tar seg av leveringen.

Innen POD – det mest populære er trykk på klær, noe som er super etterspurt. De som driver gode dropshipping sider vet godt, hvordan denne servicen brukes til din fordel. Les mer om print-on-demand slik at du kan avgjøre om det passer for din bedrift.

lag profesjonelle POD-design uten designferdigheter

Det finnes flere verktøy og plattformer som gjør det enkelt for deg å lage profesjonelle design uten å ha noen erfaring fra før. En av disse plattformene er Creative Fabrica eller Canva.

Creative Fabrica eller Canva

Creative Fabrica gir deg tilgang til tusenvis av profesjonelt utformede maler og elementer, slik at du kan lage ditt eget unike design. Canva er også en god plattform som gir deg muligheten til å lage design i mange formater, inkludert bilder, videoer, presentasjoner, og mer. Den har også et stort utvalg av maler og elementer som du kan tilpasse til ditt eget merke, vi snakker om over 6millioner fonts & designs. Canva har også gratis og betalt versjoner, med priser som starter på €11.99 per måned. Når du er ferdig med designet kan du enkelt laste det opp direkte på produkter hos en av overnevnte print on demand leverandørene og starte salget.

Du kan velge å tilpasse eksisterende maler, eller lage ditt eget design fra bunnen av ved å bruke elementene som tilbys hos disse plattformene. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for en konto og begynne å utforske alle mulighetene. Creative Fabrica har også en gratis og en betalt versjon, med priser som starter på $4.99 per måned eller $59 i året. Dette er virkelig verdt pengene.

Det stopper ikke der, du kan også bruke verktøy som Placeit for å lage mockups av dine design. Dette gir deg muligheten til å vise kundene dine hvordan designet ditt vil se ut på forskjellige produkter, som T-skjorter, plakater eller krus. Placeit har også en gratis og en betalt versjon, med priser som starter på $14 per måned.

Trykk ditt logo på produkter

Tenk deg, du kan lage nettbutikk og selge klær, produkter og andre gjenstander med ditt merkevare og aldri se eller shippe produkter selv. Alt er integrert og automatisert. Det er det som er så digg med denne print on demand businessen. Du kan selge online ved hjelp av gode print-on-demand leverandører og skape en suksessfull virksomhet rett fra stua. Bare lag en logo og start salget!

Hvordan fungerer Print On Demand Norge

Print on demand fungerer ved at du kan laste opp ditt eget bilde eller design på et produkt som t-skjorter, krus, hatter, plakater eller andre gjenstander som kan trykkes på. Når designet ditt er lastet opp, vil det bli sendt til skriveren som vil produsere varen i det antallet du måtte ønske. Varene sendes deretter direkte til kunden din som har bestilt dem. På denne måten er det ingen forhåndskostnader eller lagerstyringshodepine – alt du trenger å gjøre er å laste opp designet og la skriveren håndtere resten!

Fordeler med Print On Demand

Print on demand gir en rekke fordeler for både bedrifter og kunder. Her er noen av de viktigste fordelene:

 • Ingen forhåndskostnader eller lagerstyringshodepine – alt du trenger å gjøre er å laste opp designet og la skriveren håndtere resten!
 • Produktene kan tilpasses for å passe kundens behov, noe som gjør det mer sannsynlig at de kjøper
 • Ingen minimumsbestillingsantall – du kan bestille så få eller så mange varer du vil
 • Lave kostnader – siden det ikke er noen produksjons- eller fraktkostnader, holdes prisene lave
 • Store fortjenestemuligheter for online butikk eiere

Hovedfordelen med POD er ​​kostnadseffektiviteten. Siden det ikke er noen forhåndskostnader og ingen lagerbehov, er dette mye enklere for bedrifter med begrensede ressurser å få produktene sine ut i verden. I tillegg, siden det ikke er noe minimumsbestillingskrav når du bestiller fra en POD-leverandør, kan bedrifter starte smått og utvide kundebasen uten å måtte investere tungt i inventar på forhånd. Til slutt tillater POD også raskere behandlingstider enn tradisjonelle produksjonsprosesser ettersom det er færre trinn involvert i å produsere hvert produkt.

Det er imidlertid også noen ulemper med print on demand Norge. Her er noen av de viktigste:

– Design kvaliteten kan noen ganger være dårlig, spesielt hvis det ikke er profesjonelt utført. Derfor anbefales det å velge riktig leverandør for samarbeidet. De som vi nevner på denne siden har vi testet selv og vi kan trygt si at de er gode og pålitelige leverandører som vi anbefaler å samarbeide med.

– Det kan være hardt å finne design som passer dine spesifikke behov eller merkevarebygging. Derfor er det fint å få hjelp og skape noe som virkelig er unikt.

Print on demand-produkter

Print on demand produkter norge

Print on demand-produkter er en fin måte å selge unike varer på, uten å måtte bekymre deg for beholdning eller frakt.

De mest populære typene print on demand-produkter er:

T-skjorter: T-skjorter og klær er en av de mest populære print on demand-varene, og de kan tilpasses for å passe kundens behov.

Krus: Krus er en annen populær vare, ofte en god gave idé og de kan tilpasses med kundens navn eller logo.

Telefondeksler: Telefondeksler er en fin måte å vise frem personligheten din, og de kan tilpasses med hvilket design du ønsker.

Plakater: Plakater er en fin måte å vise frem favorittbildene eller -designene dine.

Lerretstrykk: Lerretstrykk er en fin måte å vise frem favorittbildene eller -designene dine, og de er et flott tillegg til ethvert rom i hjemmet ditt.

Velg blant de gode Norske Print On Demand-leverandører

Lurer du på hvordan du velger riktig print on demand leverandør? Det kan være vanskelig å finne ut hvilken POD-leverandør som passer for deg. Det er så mange alternativer, og hver og en har sitt eget sett med fordeler og ulemper.

Vi er her for å hjelpe! Vi vil nå lede deg gjennom prosessen med å velge en POD-leverandør og vise deg hvordan du kommer i gang.

Printify Norge

printify norge

Når du blir med i Printify, vil du ha tilgang til et utskriftsleverandørnettverk av virksomheter i Europa, Storbritannia, USA og Canada. Printify samarbeider med mange forskjellige selskaper rundt om i verden for å sikre at produktene dine lages riktig.

Printify tilbyr over 800 spesialtilpassede produkter, alt fra tilpassede t-skjorter til tilpasset veggdekor til notatbokomslag. Med så mange produkter som tilbys av Printify, kan du lage et bredt utvalg av tilpassede varer for å tilfredsstille alle kundene dine.

Du trenger ikke være en designekspert for å lage det perfekte produktet. Med Printify kan du bruke mockup-generatoren deres og integrere den med Shopify, WooCommerce, Etsy og alle de andre kjente e-handelsplattformene.

Fordeler med Printify i Norge

 • Mer enn 850 tilpassede produkter
 • Beste kundestøtte 24/7 via chat
 • Velg riktig leverandør basert på plassering, trykkkvalitet, vurderinger osv..
 • Mockup-generator for enkel forhåndsvisning av designet ditt.
 • Enkel integrering med Etsy, Shopify, Amazon og andre plattformer.
 • Gratis for alltid, du betaler kun når du gjør et salg.

Ulemper med Printify i Norge

 • Manglende tilpasningsmuligheter sammenlignet med andre.
 • Kvaliteten er ikke den samme for alle leverandørene som er tilgjengelige på plattformen.

Printify Priser

Printify tilbyr tre prisplaner: Gratis, Premium og Enterprise. Vi foreslår at du starter med gratisplanen og deretter oppgraderer til premiumplanen for 29$ /måned når du vil ha mer enn én butikk.

Gelato Norge

printify norge

Gelato – din perfekte løsningen innen print on demand i Norge. Gelato har gått langt forbi mine forventninger med deres imponerende funksjoner og et bredt spekter av kreativite løsninger.

Hva har virkelig fanget min oppmerksomhet er Gelato’s raskhet. Leveringstidene deres i Norge og Europa har vært utrolig imponerende, noe som betyr at mine kunder får produktene sine raskt og tilfredsstiller deres forventninger.

Gelato har også en intuitiv mockup-generator som gjør det enkelt å se hvordan designene mine vil se ut på ekte produkter. Denne funksjonen har virkelig hjulpet meg med å visualisere resultatet og gjøre justeringer før produksjonen begynner.

Kundestøtten deres har vært fantastisk, alltid tilgjengelig for å hjelpe meg gjennom enhver utfordring jeg støter på. Det føles som å være en del av en inspirerende kreativ familie.

Gelato har åpnet døren til et nytt kreativt eventyr for meg i Norge. Hvis du også ønsker å utforske en verden av print on demand med en partner som bryr seg om din kreativitet, er Gelato svaret du har ventet på. Klikk nedenfor for å starte ditt eget kreative eventyr med Gelato nå!

Fordeler med Gelato i Norge

 • Eksepsjonell kvalitet og presisjon i trykk
 • Enkel og elegant plattform for en problemfri opplevelse
 • Overraskende rask levering
 • Støttende og engasjert kundestøtte

Ulemper med Gelato i Norge

 • Noen ganger kan produktutvalget føles begrenset

Gelato Priser

Start med deres gratis plan som gir deg enkel tilgang til å utforske din kreativitet. For de som ønsker å ta steget videre og skalere sin virksomhet, tilbyr Gelato en Plus-versjon for kun $14.99 per måned. Med rask levering og støttende kundestøtte, er Gelato veien til ditt nye kreative eventyr. Besøk Gelato’s abonnementside for mer informasjon. Åpne døren til kreativiteten med Gelato i dag!

Printful Norge

Printful er en vellykket print-on-demand løsning i Norge. Som vi allerede har nevnt på vår dropshipping leverandører siden selskapet som Printful Norge gir deg alle verktøyene og tjenestene for å hjelpe deg med å selge kreasjonene dine så effektivt som mulig. Printful tar seg av utskrift og frakt slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du er god på.

printful norge

.

Printful Norge tilbyr for øyeblikket 800 tilpassede produkter, inkludert t-skjorter, tank topper, hatter, hettegensere, ansiktsmasker og mange flere. Du kan laste opp dine egne design eller bruke deres (de gir tilgang til over 80 millioner ferdiglagde design), og de vil til og med administrere utskrift og frakt av varene for deg.

Printful Viktige funksjoner

 • Design maker – et gratis verktøy du kan bruke med Printful for å lage modeller og produktdesign;
 • Støtte for integrasjoner – Printful integreres med alle større e-handelsplattformer, online markedsplasser og tilbyr Printful API;
 • Gratis å bruke – ingen forhåndsgebyrer, oppfyllelse og fraktkostnader som påløper når du mottar bestillingen;
 • Ingen bestillingsminimum – eksperimenter fritt med produkter og design til du treffer søtsmålet; og
 • Tilpasset merkevarebygging – selg spesialdesignede produkter under ditt merke.

Printful Norge Priser

Printful er helt gratis å bruke i Norge også. Selskapet vil belaste deg kun for frakt- og gjennomføringskostnader først etter at du har mottatt en bestilling.

Sellfy

sellfy norge

Sellfy tilbyr en brukervennlig e-handelsplattform for alle som ønsker å selge produktene sine. Dette inkluderer alt fra kurs og kunstverk, videoer eller til og med bøker! Det er perfekt hvis du ikke er teknisk kunnskapsrik fordi de har mange veiledninger om hvordan butikken din kan settes opp på bare 5 minutter – noe som kan høres mye ut, men det er egentlig ikke sammenlignet med andre plattformer som Shopify hvor folk flest trenger hjelp før du kommer i gang (og betaler gebyrer).

Viktige funksjoner

Spesialisert for nettbutikker: sett opp en nettbutikk med alle nødvendige funksjoner og visuelle elementer på kort tid.

Ingen lagringsgrense: brukere kan være vert for så mange digitale produkter de ønsker i butikken deres.

Ingen transaksjonsgebyrer

Kan bygges inn hvor som helst: du kan bygge inn Sellfy-butikken din på nettstedet ditt, sosiale medier, blogger og mer.

Brukervennlighet: alle kan bruke Sellfy.

Priser

Selly har tre prisplaner: starter-, forretnings- og premiumplan. Vi anbefaler deg å starte med startplanen – 19$ per måned – som inkluderer ubegrensede produkter, digitale produkter, abonnementsprodukter, koble til ditt eget domene, e-postmarkedsføring.

Shopify – Den beste Print on Demand Platformen i Norge

shopify print on demand norge

Å åpne en butikk på nett med Shopify er en fin måte å nå kunder av alle slag, takket være annonsering men hvis du ønsker å utvide virksomheten din ytterligere til print on demand, er det noen få skritt du må ta. Heldigvis er prosessen enkel Du bør starte med å sette opp en konto med en av de mest populære print on demand-plattformene, for eksempel Printful eller Printify. Når det er på plass, må du integrere shopify med din valgte plattform – heldigvis tar det bare noen få klikk og Shopify tillater integrasjon med både Printful og Printify. Det er alt som skal til! Med Shopify og litt innsats kan du åpne helt nye muligheter for print on demand-produktene dine.

Tips for å starte en Print On Demand virksomhet

Print on demand kan være en fin måte å få tilpassede produkter uten å måtte gå gjennom bryet med å designe og produsere dem selv. Det er imidlertid viktig å finne det riktige produktet for den riktige kudnegruppen for å sikre at du får den beste fortjenesten. Trykk på klær har blitt kjempe populært blant unge entreprenører som ønsker å drive online.

Først velg riktig nisje og produkt

Noen ting du kanskje vil vurdere når du ser etter et produkt for å trykke på, er å inkludere ønskede farger, stiler og design. Du vil også sørge for at det er et godt marked for produktet du velger, slik at du kan generere konsekvent salg.

Hvis du brenner for et bestemt emne, kan utskrift av relaterte produkter på forespørsel være en fin måte å tjene penger på samtidig som du deler lidenskapene dine med andre. Det finnes mange forskjellige print-on-demand-nisjer der ute, så gjør research for å finne den som passer for deg.

Når det gjelder å finne en print on demand-nisje, er det viktig å tenke på hva som interesserer deg, men mest hva som interesserer målgruppen din. Undersøk hvilke typer produkter som er populære i din nisje og se om det er noen spesifikke trender du kan dra nytte av. Prøv å lage noe som vireklig er unikt, det er da den beste markedsføringen vil skje automatisk.

Lag en brukervennlig butikk

Du vil sørge for at kundene dine får en god opplevelse når de kommer i kontakt med deg og kjøper fra det du har på tilbud. Dette starter med å gjøre det enkelt for dem, så vi anbefaler at ethvert nettsted for e-handelsbutikker er godt navigerbare – noe som betyr at det ikke bør eksistere for mange trinn eller pop-ups man trenger å hoppe gjennom for å besøke ulike sider på nettstedet (e-handelsplattformer kan gir ofte maler).

Gjør ting enkelt! Det er mange måter du kan bygge en lønnsom e-handelsside på og vår beste anbefaling er absolutt Shopify. Dette vil tillate deg å enkelt selge print-on-demand-produktene dine direkte på nettbutikken din takket være integrasjonen med hovedleverandørene som Printful eller Printify.

Print on Demand vs Dropshipping

Mens print on demand er en type dropshipping, er det visse viktige forskjeller mellom de to prosessene.

Begge prosessene fungerer ved å sende kundeordrer direkte til en valgt leverandør som vil produsere, pakke og sende varene.

Dropshipping fokuserer imidlertid på varer som produseres i bulk (for eksempel en telefonlader), mens print on demand er for produkter som er skreddersydd for å møte kundens bestilling (for eksempel en grønn hettegenser med en tilpasset logo eller bilde på den) .

Den store forskjellen mellom dropshipping og print on demand er tiden det tar å oppfylle bestillingen.

Med en dropshipping-modell, når en kundes bestilling kommer inn, kan leverandøren din ganske enkelt få varen ut av lagring, pakke og sende den. Men med print on demand må de skrive ut varen først. Utskrift tar tid som kan bremse hele prosessen. Men ikke bekymre deg, selskaper som Printify og Printful har blitt veldig raske i dag, og noen ganger klarer de til og med å levere innen 2-3 dager.

Konklusjon av Print on Demand Norge Guiden

Print on demand Norge er en effektiv måte for enhver bedrift – stor eller liten -å produsere tilpassede produkter raskt og rimelig. Ved å kutte ned forhåndskostnader og eliminere lagerstyringshodepine, gjør POD det enklere for virksomheter med begrensede ressurser å få produktene sine ut i verden uten å ødelegge banken.

I tillegg, med raskere omløpstider enn tradisjonelle produksjonsprosesser, kan bedrifter raskt tilpasse produksjonsprosessen sin basert på tilbakemeldinger fra kunder eller endrede trender i bransjen deres – noe som ikke ville vært mulig hvis de hadde investert tungt i varelager i begynnelsen. Alt dette gjør print-on-demand til et attraktivt alternativ for alle som ønsker å lansere en ny produktlinje!

Ofte Stilte Spørsmål

Ikke nødvendigvis nei. Når du får en ordrebekreftelse sendes ordren automatisk til de som printer ut produkter og shipper dem til kunden for deg. Så du vil kun kjøpe og betale for en vare når den er bestilt av en kunde.

Det er imidlertid andre områder som å sette opp nettbutikken din som kan kreve en liten investering.

Du kan enten lage designene dine selv, eller du kan leie en designer for å hjelpe deg på en plattform som Fiverr. Der kan du finne tusenvis av frilansere som er klare til å hjelpe deg til en god pris. Hvis du velger å bruke en designer, sørg for at du finner en med gode tidligere arbeidseksempler og sørg for at du gir dem en klar og detaljert oversikt.

Hvis du ikke vet hvordan du skal designe selv og du ikke vil ansette en freelance, bør du ta en titt på nettsteder som PlaceIt.net eller CreativeFabrica.com, hvor du kan laste ned millioner av forskjellige design for en månedlig avgift . De har også en gratis plan!

Du kan enten selge produktene dine gjennom populære markedsplasser som Amazon, Etsy, Walmart og eBay, eller du kan lage din egen nettbutikk via plattformer som Shopify, Wix eller BigCommerce og annonsere den via Facebook-annonser, Google-annonser eller SEO

Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts