Shopify Norge – Den komplette anmeldelsen for 2024

Shopify-Norge

Leter du etter en enkel måte å starte din egen butikk på?

Shopify dekker deg!

De tilbyr en svært begrenset 3 dagers gratisperiode + betal kun $1 per måned for de første 3 månedene. Vi kan ærlig si at dette er et godt tilbud du ikke vil gå glipp av!

Sjekk det ut ved å klikke på denne linken her!

For mange gründere er lansering av en Shopify dropshipping-butikk en fantastisk enkel måte å ta det første steget til e-handelsbransjen og starte entreprenørlivet. Her er grunnen for hvorfor så mange går får akkurat denne dropshipping modellen: Det er overveldende å bruke tid og penger på varelager og produkthåndtering. Med Shopify Norge trenger du aldri å ha med deg noen av produktene du selger. Du står fritt til å fokusere din verdifulle tid og ressurser på å utvide nettbutikken din og øke salg

Shopify i Norge er en av de mest populære plattformene for å bygge en e-handel og selge produkter på nettet på. Det gode er at det fortsatt er ganske nytt for nordmenn, det finnes masse potensialet på markedet.

Om du tenker å drive en e-handel virksomhet i det kommende året anbefaler vi deg å lese videre.

Hva er Shopify og hvordan fungerer platformen?

Shopify er en fullstendig CMS-plattform fra hvor du kan drive e-handel fra a til å. Det lar deg lage profesjonelle nettbutikker hvor du kan selge alle typer produkter, selv om du ikke har et lager for å lagre dem.

Forskjellen mellom Shopify Norge og andre e-handelsplattformer er at disse plattformene vil tillate deg å lage nettbutikken på en ekstremt enkel måte, uten engang å skrive en eneste  kodelinje eller vite noe om programmering.

Uten noen tidligere erfaring, i løpet av få timer, kan du finne deg med en helt ny e-handelside, klar til å bli vist til verden, deretter trenger du kun gode dropshipping leverandører som integrereres med shopify og bom! Du har plutselig en profesjonell nettbutikk med profesjonelle produkter du kan selge uten å engang måtte se dem.

Suksessen til Shopify er for det meste deres ekstreme brukervennlighet, selv om du ikke her noen teknisk peiling så vil du finne denne platformen enkel å bruke. Det vil faktisk tillate deg å lage en skikkelig nettbedrift i løpet av få timer.

Hvis det fortsatt ikke er klart hvordan Shopify fungerer og hvordan du bygger en nettbutikk, ikke bekymre deg, vi kommer dit om et sekund.

Hva er Shopify

Shopify Brukervennlighet

Bortsett fra alle de klassiske funksjonene til nettsteder, gir Shopify deg den enorme muligheten til å installere en uendelig mengde apper perfekt designet og laget for å være 100% kompatible med nettstedet ditt. Noen av disse appene lar deg for eksempel sende nyhetsbrev til kundene dine, integrere e-handelen din med Facebook, Google eller Tiktok-annonser for å enkelt begynne å selge online.

Bygg en ny e-handel helt fra bunnen av i løpet av få timer. Det er veldig enkelt med Shopify Norge, de har integrerte betalingsløsninger og etter du har satt opp Stripe løsninger vil du være klar til å begynne å samle inn betalinger fra kundene dine med en gang. Du kan også enkelt integrere andre betalingsleverandører som Paypal, Klarna osv. Du kan gi besøkende flere sjanser til å kjøpe fra deg ved å bruke Shopify i Norge.

Alle disse integrerte appene og funksjonalitetene lar deg spare mye tid og fokusere på det som virkelig betyr noe, kundene dine.

På andre CMS-er trenger du vanligvis å vite noe om koding og utforming av nettstedet ditt, det kan være ganske utfordrende, spesielt hvis du er nybegynner.

For å begynne å bygge e-handelen din nå, trenger du bare å abonnere helt gratis på Shopify, og du vil være klar til å starte med en gang, lover! Test deg frem og om du ikke liker det mister du ingenting. Du trenger ikke å bruke kreddittkortet ditt engang.

Plattformen er veldig intuitiv og finnes også på norsk (bare abonnementssiden er på engelsk, men ikke stress, det er veldig enkelt å abonnere. Bare gå til siden, skriv inn e-posten din og klikk på den grønne knappen «Start gratis prøveversjon».

Landingssider for norske kunder med Shopify

Et annet stort pluss med Shopify i Norge, er muligheten til å bygge en landingsside med høy konverteringspotensialet. Alt i et og samme app. Du kan skreddersy landingssider lokalt for å treffe kunden med riktige verktøy.

shopify norge

Disse landingssidene brukes vanligvis for annonser som Facebook Ads, Google Ads eller TikTok Ads. Hvis du allerede har fysiske eller digitale produkter å selge, kan du begynne å tjene penger med en gang. Men hvis du ikke har noe produkt å selge så har du en løsning; Dropshipping.

Hvis du ikke vet hva vi snakker om, fortsett å lese mer via guides siden vår.

Shopify temaer

Hvis du tenker på å bygge en e-handel med Shopify i Norge, har du sannsynligvis allerede hørt om «temaer». Men hva er egentlig og hvordan velger du den rette?

Hvis du tenker på å åpne din første nettbutikk med Shopify, eller selv om du allerede har en og du vil endre stilen på den, er spørsmålet alltid det samme. Hvordan velger jeg riktig tema for meg? Gratis eller betalt? Fra Shopify-temaer eller ThemeForest?

Med noen få ord, et tema er den visuelle utformingen av nettstedet ditt. Å endre tema betyr å endre utseendet som Shopify-butikken din vil ha. For «utseende» mener jeg ikke bare fargene, men også måten forskjellige elementer og komponenter er organisert inne på siden. Designet er veldig viktig fordi det gir visse funksjoner og egenskaper til butikken din, noe som gjør den mer profesjonell for de besøkendes øyne.

Hvordan velger du riktig Shopify tema?

En nettbutikk følger selvfølgelig forskjellige mekanismer fra en fysisk butikk, selv om konseptene i utgangspunktet er de samme: utseendet til din fysiske butikk må også være pent, bare tenk på butikkvinduet. Det er det første som tiltrekker en person til å stoppe og gå inn. Det er det samme online. Du må fange oppmerksomheten til brukeren på sosiale medier eller Google og deretter la ham føle seg trygg på å kjøpe når han går inn på nettstedet ditt.

Men et tema er ikke bare utseendet, butikkvinduet er ikke bare en måte å promotere en butikk på. Temaet du velger, forteller først og fremst om hvem du er og viktigst av alt, hvem målgruppen din er. Som i enhver virksomhet, hvis du er for fokusert på deg eller lidenskapene dine, vil det være vanskeligere å lykkes. Dette fordi det selvfølgelig er bedre å selge noe du vet om. Ikke fall i fellen med å bygge en nettbutikk som kun du liker, uten å ta hensyn til kundenes egenskaper.

Hvis for eksempel butikken din selger teknologisk gadget, kan du finne et friskt tema, moderne, med farger som minner om teknologi. Selger du kun for kvinner? Bygg deretter et nettsted som hjelper mannen eller kjæresten med å lage en gave til henne. Vil du kjøpe noe teknisk tilbehør? Selger du treklokkee? Velg et minimalistisk tema, med farger som komplementerer det brune i treet og det grønne i skogen, for å minne om økologi.

Det finnes tusenvis av Shopify temaer som vil hjelpe butikken din å differensiere seg online.

Når du velger tema, ta en titt på anmeldelsene. Hva tenker andre om det spesielle temaet? Du kan starte med å ta en titt på Shopify Theme Store. Det er mange gratis temaer som «Dawn» eller «Refresh» som er en god måte å starte på. Men hvis du bestemmer deg for at du er seriøs med å starte din Dropshipping-butikk, kan jeg anbefale deg uten tvil Debutify-temaet.

Debutify-tema for Shopify

Debutify er et Shopify-tema som er skreddersydd for alle nisjer og designet for å forbedre nettstedets eller nettbutikkens konverteringer. Det er for øyeblikket det høyeste Shopify-konverteringstemaet som er gratis og derfor ideelt for alle former for virksomheter.

debutify-shopify-norge

Viktige funksjoner for Shopify Debutify-Tema:

 • Ett-klikks installasjon
 • Tilpassbar mal for layout og design
 • Integrasjoner med ledende Shopify-apper
 • Nyhetsbrev Pop-up
 • Produktfaner
 • Trusted Badges
 • Salgspop
 • Nedtelling av handlevogn
 • Mersalgspakker
 • Gratis veiledningsvideoer tilgjengelig på flere plattformer

Shopify Norge Prisplan

Med gratisversjonen får du grunnleggende funksjoner som er viktige for nettbutikken din. Men du vil ha tilgang til flere funksjoner hvis du går for premium planen. Den midterste planen

Shopify Prisplan

Hvor mye koster det å åpne et nettsted med Shopify?

Totalt sett, hvis vi vurderer abonnementskostnaden + domenet (som du enkelt kan kjøpe inne i Shopify med 1 klikk) + til slutt en mal eller apper, kan du enkelt bruke mindre enn 1000 kroner for å starte.

Shopify og Dropshipping

Den store suksessen til Shopify Norge skyldes den store populariteten rundt dropshipping-virksomheter.

Dropshipping i Norge er ikke noe mer enn en forretningsmodell som lar deg selge indirekte fysiske eller digitale produkter, uten engang å måtte se produktene eller sende dem selv, en ekte game changer!

I utgangspunktet, det du ville gjort, er at du opererer som mellommannen mellom leverandøren og kunden.

Brukerne vil bli tiltrukket av nettstedet ditt gjennom annonseringen, og de vil til slutt kjøpe fra deg. På det tidspunktet, alt du trenger å gjøre  er å kjøpe det produktet til en billigere pris fra leverandøren din og at han sender det direkte til sluttkunden din.

Fortjenesten din vil være på forskjellen, ja, så enkelt er det!

I dag er det mange nettbutikker som bruker dropshipping som forretningsmodell, for å sende produktene sine direkte til kundene uten å måtte lagre dem på et kostbart lager og vi er ikke ferdig her. Du kan også tilpasse emballasjen til dine fysiske produkter, for å vise logoen til merket ditt i stedet for leverandørens. Utrolig, ikke sant?

Den mest kjente markedsplassen for denne typen tjenester er absolutt Aliexpress, men det er mange flere.

Hvis du ikke kjenner Aliexpress, er det en enorm e-handel hvor du kan kjøpe alle slags produkter til svært billige priser, for deretter å selge dem på nettet gjennom butikken din bygget med Shopify.

Mange produkter du ser på Amazon eller andre store butikker som Ebay, de kommer faktisk fra en annen leverandør. Jeg håper du nå kan forstå hvor kraftig denne virksomheten kan være.

Shopify er det absolutt beste for e-handel fordi du kan automatisere bokstavelig talt alt, ettersom du kan bruke produktleverandører som DSErs eller CjDropshipping, der alle prosessene nevnt ovenfor vil bli fullstendig automatisert!

Når brukeren bestiller produktet fra butikken din, vil systemet automatisk fortsette å bestille fra leverandøren du velger, som vil fortsette å sende produktet.

Markedsfør din Shopify butikk

Det eneste du virkelig trenger å gjøre, er å markedsføre nettstedet ditt så mye som mulig og få besøkende til å kjøpe mest mulig.  Til slutt bør du gi hjelp til kundene som trenger det. Men etterpå kan du delegere denne jobben til en annen person som du enkelt kan finne på Fiverr.

Hvis du vil markedsføre butikken din, må du generere trafikk. De mest populære metodene for å generere trafikk er PPC som:

 • Facebook-annonser
 • Google Ads
 • TikTok-annonser
 • Pinterest-annonser
 • Nyhetsbrev
 • SEO
telefon med annonseringsapper

Hvis du er seriøs og ønsker å lære mer om hvordan du bygger en nettbutikk, hvordan du markedsfører og vedlikeholder den, har vi alt du trenger å vite på denne nettsiden.

Shopify og CJDropshipping

CJDropshipping er ikke noe mer enn en app som lar deg koble butikken din direkte til tusenvis av leverandører.

Gjennom CJDropshipping kan du direkte søke i millioner av forskjellige produkter og sette dem automatisk inn i butikken din med ett klikk.

Når den besøkende vil kjøpe fra deg, sender de bestillingen direkte for deg, og sender også sporingskoden til kunden din.

Dropshipping med Shopify og CJDropshipping det er virkelig en forretningsmodell for alle. Med litt studier (her kan du finne en liste over det beste dropshipping-kurset) – og litt markedsundersøkelser, er jeg helt sikker på at du vil finne det vinnende produktet som er verdt å selge. Du trenger ikke finne titalls produkter, du kan bare starte med 1, det er mer enn nok.

Dette kan høres litt komplisert ut for deg i begynnelsen, men jeg kan forsikre deg om at det ikke er det. Det er enklere enn du tror. Abonner på Shopify og CJDropshipping gratis og ta en titt selv. Shopify gir deg 14 dagers gratis prøveperiode hvis du registrerer deg fra denne lenken, uten engang å sette inn noen kredittkortdata, før du bestemmer deg for å abonnere.

I løpet av den gratis prøveperioden kan du skitne til hendene med den og prøve alle funksjonene og løsningene som denne fantastiske plattformen har å tilby. På slutten av de 14 dagene er jeg sikker på at du vil føle deg klar til å spise lunsj i nettbutikken din uten problemer.

Hvordan tjene penger med Shopify

La oss lage en oppsummering med en liste over alle trinnene du må ta for å lykkes i virksomheten din med Shopify:

 • Abonner gratis på Shopify
 • Les en guide om dropshipping eller kjøp et kurs.
 • Velg riktig tema for virksomheten din
 • Lær hvordan du bruker CJDropshipping eller en annen pålitelig leverandør.
 • Finn et vinnende produkt og gjør noe kreativt for å markedsføre det.
 • Sett opp en produktside eller landingsside (landingsside)
 • Abonner på en av Shopify-plan (grunnleggende plan er perfekt)
 • Markedsfør butikken din med reklame
 • Shopify kostnader og planer

For å lykkes med å starte e-handelen din med Shopify, etter de 14 dagene med gratis prøveversjon, må du velge en abonnementsplan.

Hvis du er en solo-gründer som ønsker å starte sin virksomhet innen dropshipping, kan du melde deg på grunnplanen på 29$ per måned. Den billigste.

Hvis prosjektet ditt er større og du også har samarbeidspartnere, er det kanskje bedre å velge standardplanen, da den vil gi muligheten til å legge til flere personer inne på plattformen og ha en flerspråklig funksjon inkludert i planen.

Fodeler og Ulemper med Shopify Norge:

Shopify Norge Fordeler
 • Superenkel å konfigurere
 • Hundrevis av maler som er klare til bruk
 • Støtter 100+ betalingsbehandlere
 • Utmerket nettstedhastighetsytelse
 • Selg både digitale og fysiske produkter
 • 24/7 kundeservice
 • Integrer butikken din med Shopify POS
 • Tusenvis av gratis og betalte apper
 • Shopify nyhetsbrev
 • Utmerket sidehastighet
Shopify Norge Ulemper
 • Tilpass temaet ved å bruke det liquid language
 • Avanserte funksjoner og apper til høyere priser
 • Ikke det beste for å optimalisere SEO

Shopify Norsk Kundeservice 

Siden Shopify platformen er så utrolig enkelt å bruke, kommer du ikke til å trenge kundeservicen så mye. Men om du gjør, kan du være fornøyd med at Shopify hjelp er tilgjengelig døgnet rundt! Det er viktig å få hjelp så straks som mulig når problemet på nettbutikken din oppstår. Dette forstår Shopify og gir deg direkte hjelp så snart du trenger det. Shopify i Norge har dessverre ikke agenter som snakker norsk men det er ingen som bør ha problem med kommunikasjon på engelsk om dagen.

Shopify Oppsummert

Vi avslutter denne artikkelen med en personlig mening om anmeldelsen for Shopify.

I begynnelsen var vi litt skeptiske til denne plattformen, spesielt fordi vi brukte WordPress med Woocommerce. Men etter at vi har testet det selv for dropshipping og laget landingssider for første gang med Shopify, forsto vi at det var det absolutt beste valget noensinne. Det eneste vi angret på var å ikke bli kjent med platformen tidligere.

Hvor mye tid du kan spare ved å bruke Shopify er helt utrolig. Alt fungerer perfekt og integreres med alle appene og plattformene du trenger. Det finnes apper for alt, også for å hjelpe deg med å konvertere flere besøkende til kunder, gjøre flash-salg, krysssalg, oppsalg, anmeldelser og mye mer.

Hva annet? Bare ta en titt på det! Det er helt gratis, og vi er sikker på at du ikke vil angre!

FAQ

Shopify er en fullstending CMS platform som lar deg lage en vel fungerende nettbutikk på noen få timer.

CMS står for Content Managements system og er programvare utviklet for å hjelpe brukere med å lage og redigere nettsteder.

Det finnes ulike pakker du kan velge mellom. Shopify per måned koster mellom 21$ og 289$.

Ja! Knirkefritt. Shopify fungerer problemfritt i Norge.

Ja, shopify er en av de tryggeste platformene for e-handel online. Det finnes en stor sikkerhet rundt platformen og kundeservice 24/7.

Ja, du kan bruke prøveversjonen den første måneden og bestemme deg deretter om du ønsker å bruke den betalte versjonen.

Som vi har forklart i denne guiden Shopify fungerer veldig enkelt siden den har alt tilgjengelig på en og samme app.

Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts