beste dropshipping og E-commerce kurs i 2024

beste ecommerce kurs

Det beste du kan gjøre når du skal starte med e-commerce, om det så bare er et sideprosjekt, er å sette deg ordentlig inn i det slik at du kan gjøre alt riktig fra start. Dette vil ha enorm betydning for sjansene dine til å lykkes. Heldigvis finnes det andre mennesker der ute som har prøvd og feilet før deg, og som er villige til å dele sine beste tips videre for at du skal kunne oppnå suksess. I denne artikkelen vil vi derfor dele en liste over de beste nettkursene for å drive med dropshipping i Norge i 2023. 

De 3 beste kursene anbefalt av oss

Finn det beste dropshipping kurset for deg 

dropshipping kurs

Dersom du ønsker å ta ditt sideprosjekt til det neste steget eller kanskje til og med gjøre det til din hovedinntektskilde, er det nødvendig å ta grep for å få mest mulig kunnskap om hvordan du bør gå frem. Da vil ett nettkurs være en perfekt start for nettopp dette. Vi ønsker å hjelpe deg å finne riktig e-commerce kurs for din virksomhet, basert på ulike faktorer som kunnskapsnivå, budsjett og ønsket netthandelsplattform. La oss bare gå rett på sak – her kommer listen over de beste kursene på nett for dropshipping: 

The Complete Shopify eCommerce Masterclass (Clickfunnels, Facebook Advertising + FREE Sales Funnels)

f4fe591e 3e44 4332 905a d898c5111561 1


Enten du ønsker å starte et dropshipping-eventyr, utvide inn i e-handelssektoren, eller få ekspertise i Clickfunnels, dekker dette kurset alle disse behovene. Det gir en grundig forståelse av Shopify-plattformen, avgjørende for suksess i dropshipping, og lærer effektiv bruk av Clickfunnels, et nøkkelverktøy for å optimalisere online salgsprosesser. I tillegg fokuserer kurset på bruk av Facebook-annonser, en essensiell ferdighet for å nå ut til og engasjere potensielle kunder effektivt. Kursets omfattende pensum er designet for å utstyre deg med ferdigheter for å utmerke deg i ulike aspekter av nettbasert virksomhet, fra produktvalg og butikkoppsett til avanserte salgstrakt-strategier og målrettet annonsering. Denne allsidigheten gjør det til en uvurderlig ressurs for alle som ser etter å gå inn i eller utmerke seg i den dynamiske verden av nettbasert handel.

En ekstra bonus er at Skillshare for øyeblikket tilbyr en fantastisk mulighet for nye medlemmer: de første 7 dagene gratis. Dette betyr at du kan registrere deg og ta dette kurset, samt utforske mange andre ressurser på plattformen, helt uten kostnad i denne perioden. For alle som vurderer å dykke inn i e-handelsverdenen med Shopify, anbefaler jeg på det sterkeste å benytte seg av denne prøveperioden for å få tilgang til dette verdifulle kurset og mange andre.

fordeler

 • Ideell for Dropshipping: Gir omfattende opplæring i Shopify for å bygge og drive en vellykket dropshipping-virksomhet.
 • E-handelskompetanse: Tilbyr dyp innsikt i e-handel, tilpasset både nybegynnere og erfarne brukere.
 • Facebook-annonsering: Instruerer i effektiv bruk av Facebook-annonser for å tiltrekke og konvertere kunder.
 • Clickfunnels Opplæring: Detaljert undervisning i bruk av Clickfunnels for å maksimere konverteringsrater.
 • Omfattende Pensum: Består av 80 leksjoner over 7 timer og 40 minutter for en dyptgående læringsopplevelse.

Shopify E-Commerce Websites for Beginners & Freelancers

88413dd9 fdff 425f 9d1f ee28163c0c68

Etter å ha gjennomført «Shopify E-Commerce Websites for Beginners & Freelancers» på Skillshare, føler jeg meg tvunget til å dele min erfaring. Dette kurset er en omfattende guide som er perfekt for alle som er nye i e-handelsverdenen, spesielt de som ønsker å starte sin egen Shopify-butikk.

Fra starten av kurset ble jeg imponert over hvor godt strukturert og informativt det var. Instruktøren tar deg gjennom hvert trinn av prosessen med å bygge en nettbutikk – fra de aller første stegene for å sette opp en Shopify-konto, til mer avanserte temaer som tilpasning av butikkens design, produktadministrasjon, og innføring i betalingsløsninger.

Det jeg fant mest verdifullt var den klare, trinnvise veiledningen som gjorde komplekse konsepter lettforståelige, selv for en nybegynner som meg. Det er sjelden man finner et kurs som balanserer teoretisk kunnskap med praktisk anvendelse så effektivt. Videre var innsiktene i markedsføringsstrategier og kundeservice spesielt nyttige for å forstå det fullstendige bildet av hva som kreves for å drive en vellykket online butikk.

Husk, nye Skillshare-medlemmer får sine første 7 dager gratis, noe som gir en perfekt mulighet til å utforske dette omfattende kurset og få verdifulle innsikter.

fordeler

 • Grunnleggende Oppsett: Kurset starter med det grunnleggende, som å velge riktig Shopify-plan og konfigurere de første innstillingene for din butikk. Dette var spesielt nyttig for meg som nybegynner.
 • Design og Tilpasning: Du lærer hvordan du kan tilpasse utseendet på din butikk uten å trenge avanserte designferdigheter. Instruktøren går gjennom bruk av temaer og hvordan du kan gjøre din butikk visuelt tiltalende.
 • Produktadministrasjon: Kurset dekker hvordan du legger til produkter, setter opp kategorier, og organiserer butikken din for enkel navigering.
 • Markedsføring og SEO: Det var en del her om hvordan du markedsfører din butikk og bruker SEO for å tiltrekke kunder, noe som er kritisk for online suksess.
 • Kundeservice og Drift: Lær viktige aspekter ved å håndtere kundeservice, ordrehåndtering og drift av en e-handelsplattform.

Facebook Advertising MasterClass for Shopify-The Ultimate Guide to master Facebook ads for eCommerce

1b62312e 7736 48c0 bf0f dccf50abc192

«Facebook Ads for Shopify«-kurset på Skillshare er en ekte gullgruve for enhver som ønsker å mestre kunsten å markedsføre sin e-handelsvirksomhet. Dette kurset går dypt inn i hvordan man utformer effektive Facebook-annonser spesielt tilpasset for Shopify-butikker. Det er ideelt for de som søker å forbedre sin online tilstedeværelse og salgsresultater gjennom målrettet og strategisk bruk av Facebook-annonser.

Og som en spesiell bonus, husk at nye Skillshare-medlemmer får sine første 7 dager gratis.

fordeler

 • Spesialisert Kunnskap: Kurset tilbyr detaljert innsikt i hvordan man utnytter Facebook-annonser spesifikt for Shopify, en kunnskap som er uvurderlig for e-handelsmarkedsførere.
 • Praktiske Strategier: Det lærer praktiske og testede strategier for å designe og implementere effektive annonsekampanjer som resonerer med målgruppen.
 • Resultatorientert Tilnærming: Fokuset er på å oppnå konkrete resultater, som økt trafikk til butikken og forbedrede salgstall.
 • Interaktiv Læring: Med eksempler fra virkelige scenarier og interaktive øvelser, gir kurset en hands-on opplevelse som er lett å anvende på din egen virksomhet.
 • Ekspertveiledning: Instruktøren deler verdifulle tips og innsikter basert på ekte erfaringer og suksesshistorier i bransjen.

Dropship Lifestyle Course

e-commerce kurs


Anthony Kraly’s kurs for dropshipping er det desidert beste e-commerce kurset for deg som ønsker å virkelig bygge opp en suksessfull netthandelsvirksomhet. Kraly er svært kjent innenfor dropshipping miljøet og har utviklet en enkel metode for å oppnå en livsstil hvor finansiell frihet er i fokus. I dette kurset vil han lære deg hvordan du kan bruke dropshipping platforms til å få til dette, og et av hovedpoengene hans for å oppnå suksess er å selge i mindre volum til høyere priser. Nettkurset har ført til at mange av deltakerne har lykkes med å bygge sine nettbutikker og oppnådd flere millioner i omsetning.

Det eneste negative med dette kurset er at det koster relativt mye sammenlignet med andre e-commerce kurs i samme kategori. Premium pakken ligger på $2,997 og Ultimate pakken koster $4,997. På den andre siden bør du tenke på hva du sitter igjen med etter kurset, og når det er en reell mulighet for å tjene inn igjen denne kostnaden gjennom økte salgsinntekter så blir regnestykket ganske enkelt.

Dersom du er helt fersk i dropshipping og e-commerce miljøet og kanskje ikke har startet opp virksomheten din enda, forstår vi at du muligens ikke har nok kapital enda til å investere i et slikt kurs. Da vil de resterende kursene i listen være greie alternativ til en billigere penge, så fortsett å les for å få de beste forslagene til deg.

Det Komplette Shopify og AliExpress Dropshipping Kurset

e-commerce kurs

Dette kurset er ledet av Tim Sharp som er en suksessfull entreprenør og har lykkes i å skape flere store virksomheter innenfor blant annet e-handel. I nettkurset vil Sharp lære deg hvordan du bygger opp en lønnsom netthandelsvirksomhet fra bar bakke. Med andre ord trenger du ingen forkunnskaper for å delta, da kurset er designet for nybegynnere.

Blant annet vil få en innføring i hvordan du kan ha en årlig omsetning på en million og oppover. Merk at kurset fokuserer på hvordan bygge en e-commerce virksomhet gjennom Shopify også i Norge ved å selge produkter fra AliExpress, så dersom du ikke har tenkt å bruke Shopify i Norge, er nok ikke dette kurset for deg.

En stor fordel med dette kurset er at prisen er lav, slik at hvem som helst kan ha råd til å gjennomføre det. For $21.99 kan du lære alle teknikkene du bør kunne for å drive en lønnsom nettbasert virksomhet og all kunnskapen du trenger for å lykkes med e-commerce, samt hvordan identifiserer dine kunder og lønnsomme markeder og produkter. 

Bygg et dropshipping-imperium fra bunnen av

dropshipping kurs

Det ligger i navnet, men dette kurset skal altså lære deg hvordan du bygger et e-commerce imperium fra bar bakke. Her får du en steg-for-steg guide laget av Theo McArthur som ikke bare vil vise deg hvordan du bygger din egen e-commerce nettside, men også hvordan du kan tjene penger ved å gjøre dette for andre.

Ved å fullføre dette kurset vil du kunne sitte igjen med kunnskap som vil utkonkurrere andre nybegynnere innen e-commerce da du med sikkerhet kan velge de riktige produktene å selge og du vet akkurat hvordan du skal selge de best mulig. Nettkurset er også for deg som allerede har prøvd deg på e-commerce men sliter med å lykkes ordentlig. 

Etter at du lærer hvordan du finner de riktige produktene å selge og de beste leverandørene for disse produktene, får du oppskriften på hvordan bygge og lansere nettbutikken din med et budsjett på kun $20. Videre fokuseres det på hvordan du skalerer virksomheten din.

Prisen på dette kurset ligger på $100, så også her vil du kunne få mye verdi for pengene. Det ligger en ekstra trygghet i at du kan benytte deg av en 30-dagers garanti som gir deg pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd. Dermed har du rett og slett ingenting å tape på å investere i dette nettkurset. 

Dropshipping 101

dropshipping shopify 101 norge

Dropshipping 101 er et Shopify e-commerce kurs ledet av Jessica Guzik. Dette er også et svært godt alternativ for deg som ønsker å lære alle tips, triks og strategier for å drive en lønnsom e-commerce virksomhet. Naturligvis tar også dette kurset for seg dropshipping via Shopify og AliExpress, så om du ønsker å vite hvordan du kan gjøre det bra med hjelp av disse selskapene er du på riktig sted.

Blant annet får du kunnskap i hvordan du bygger opp en merkevare fra start og hvordan du identifiserer de beste leverandørene på AliExpress, samt hvordan du best mulig bruker og optimaliserer Facebook-annonser til å øke salgsinntekter. Det beste av alt er at Dropshipping 101 er et helt gratis nettkurs, så det kan virkelig ikke skade å prøve det ut. 

eBay Drop Shipping Guide uten inventar – Jobb hjemmefra

eBay Drop Shipping Guide with No Inventory - Work From Home norway

Dersom du er interessert i dropshipping via eBay, er dette kurset for deg. Det passer ekstra godt for deg som er helt fersk i e-commerce miljøet og ikke har et stort budsjett eller varebeholdning. Kurset er ledet av David Vu som tar deg gjennom hvordan sette opp din salgsvirksomhet på eBay, samt kjernekonseptene i netthandel. Du er en suksessfull bedriftseier og driver også med dropshipping, som gir et helhetlig grunnlag for kurset.

Som i de fleste andre e-commerce kurs vil du tas gjennom hvordan du velger produkter å selge, hvordan oppføre de på netthandelsplatformen og hvordan finne riktig leverandør. I tillegg vil du få tilgang til å delta i relevante diskusjoner i Udemy sin platform, samt muligheten til å sende private meldinger hvor det er Vu selv som svarer på dine spørsmål.

Prisen på dette kurset ligger også rundt $100, men Udemy har ofte tilbud som kan gi deg en ekstra god pris. Også her får du en 30-dagers garanti som gir deg pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd, noe som reduserer risikoen for å investere i kurset.

Merk at kurset ikke har blitt oppdatert siden 2019, så det kan potensielt være noe utdatert på visse elementer. 

Det komplette WordPress AliExpress Dropship-kurset

wholesale2b-norge

Som du sikkert skjønner ut fra tittelen, er altså dette et e commerce kurs for deg som ønsker å ha din dropshipping-virksomhet på en WordPress nettside med leverandør fra AliExpress. WordPress sin netthandelsplatform kalles WooCommerce, og kan lastes ned som en tilleggstjeneste gratis.

Det du må huske på dersom du er nybegynner er at WordPress sine tjenester er beregnet på at du skal ha litt mer teknisk avanserte kunnskaper, og er dermed litt mer utfordrende å sette opp enn andre platformer som Shopify og eBay. Du trenger ingen erfaring med WordPress, men du bør ha gjort litt research før du bestemmer deg for å bruke WooCommerce.

Dersom du velger å bruke WordPress sine e-handelsløsninger, vil dette kurset kunne hjelpe deg med å bygge opp din virksomhet i platformen. Også her er det Tim Sharp som er kursleder, samme som i punk to på listen vår – The Complete Shopify AliExpress Dropship Course. Du er dermed i gode hender dersom du velger dette kurset.

Det koster rundt $100 for å delta på kurset, men som nevnt tidligere kan du gjøre et kupp om du er heldig da Udemy ofte har gode tilbud. 

DROPSHIPPING 2.0: Selg gode produkter som ikke kommer fra Kina

DROPSHIPPING 2.0: Sell Great Products That Aren't From China norway

Dette kurset er ledet av Nik Swami – en entreprenør som har lykkes med flere internettbaserte virksomheter. Her anbefales det at du helst har litt forkunnskaper om e-commerce, men det er ikke et krav for å delta.

I tillegg til at kurset skal hjelpe deg å skalere din dropshipping-virksomhet, fokuseres det på hvordan du kan gjøre dette med leverandører fra andre land enn Kina. E-commerce industrien har lenge vært kjent for å operere med leverandører fra Kina på grunn av sine billige produkter, men dette har i senere tid begynt å få et litt dårlig rykte da disse produktene noen ganger har lang leveringstid og noe varierende kvalitet.

Med dette kurset vil du dermed få en innføring i hvordan du kan drive med netthandel på en enklere, raskere og sikrere måte enn andre mer tradisjonelle metoder. Målet er at du skal ta virksomheten din til det neste nivået innen e-commerce.

Prislappen ligger vanligvis på rundt $100 for dette nettkurset, som du får tilgang til hos Udemy. Dette inkluderer også muligheten for direkte kommunikasjon med kursinstruktøren og teamet hans.

Konklusjon: Det beste dropshipping kurset i 2023

Det desidert beste og mest komplette kurset du kan finne i dag er Dropship Lifestyle. Her får du de beste tipsene og strategiene fra en av de mest suksessfulle personene innen dropshipping. Til tross for en stiv pris, vil vi påstå at risikoen for å investere i dette nettkurset er lav grunnet den enorme potensielle avkastningen det kan gi for din virksomhet. 

Har du av en eller annen grunn bestemt deg for å bruke en annen platform enn Shopify eller rett og slett ikke har et tilstrekkelig budsjett, vil de andre nevnte alternativene være greie erstattere. Disse er svært rimelige og vil gi deg grunnleggende kunnskaper i dropshipping og platformen de representerer, samt noen strategiske verktøy for å lykkes med virksomheten din. Her bør du velge basert på hvilken platform du ønsker å benytte til nettbutikken din og veie det opp mot hvor mye penger du ønsker å bruke på kurset.

Beste Dropshipping Platformer i Norge for 2022

Best Valg

alidropship norge

4.9 av 5 stjerner


 • Mest kjente platformen i verden
 • Flere funksjoner og integreringer
 • Ekspanderingsmuligheter

Best for nybegynnere

spoket norge

4.8 av 5 stjerner


 • Super enkel oppsett
 • Bra for nybegynnere
 • Lag en nettside med template på få minutter

Best For Store butikker

salehoo norway

4.9 av 5 stjerner


 • Store produkt-kataloger
 • Bra for store bedrifter
 • God service
Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts