Dropshipping Leverandører Norge

Dropshipping-Leverandører

Om du er på utkikk etter Dropshipping leverandører Norge har du kommet til det rette stedet. Under vil du finne en oversikt over de beste dropshipping leverandører som opererer i Norge.

Beste dropshipping leverandører i 2024

Beste EU produkter

spoket norge
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.9 av 5 stjerner


 • Beste produkter for Europa
 • Rask leveringstid
 • God generell service

Liste av Leverandører

syncee logo
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.6 av 5 stjerner


 • Utestående kundeservice
 • Fantastisk for nybegynnere
 • Brukervennlig platform
Besøk siden

Best i Test

alidropship norge
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.5 av 5 stjerner


 • Omfattende produktkatalog
 • Rask produkt integrering
 • Frakter verden rundt

Hele magien rundt dropshipping dreier seg om samarbeidet mellom deg og leverandøren. Har du en bra nettside med bra produkt og leveringen går problemfritt kan du forvente deg en vellykket business. Du trenger ikke å håndtere produkter og slipper all logistikk rundt emballasjen og sendingen.  Din kjerneoppgave er å promotere varer du selger med strategiske markedsføringsmetoder som øker trafikken til selve produktet. 

Dette er akkurat hvorfor så mange velger denne typen business. Du fokuserer kun på selve operasjonen av nettsiden din, du kan teste ulike digitale kanaler og markedsføre deg der det er mest relevant for produktene du selger. Det å finne en god leverandør er avgjørende for din nettbutikk. Derfor har vi laget denne oversikten så du kan ta et fornuftig valg.

leverandører du kan samarbeide med i Norge

Det finnes flere dropshipping leverandører som opererer knirkefritt i Norge. Under har vi samlet en liste av de beste leverandørene som våre lesere kan stole på:

Spocket Norge

spocket-norge

Spocket er en effektiv og velfungerende app som hjelper deg å finne høykonverteringsprodukter med rask leveringstid i både USA og Europa. Applikasjonen fungerer så enkelt at i løpet av minutter kan du ha produktene deres tilgjengelig på nettsiden din.

Spocket er også en av de få leverandører som gir deg større utsalgspris og bedre fortjenestemarginer. Her vil du få alle prosesser automatisert så de tar seg av både ordreoppfyllelse og varebeholdning. Du skal kun tenke på kunder og markedsføringen. Spocket er et godt valg for de som starter fra null.

Mange mener at Spocket tilbyr bedre produkter, bedre leverandører, bedre leveringstider og bedre kundestøtte enn Aliexpress.

 I tillegg noen viktige fordeler er at:

 • Spocket-leverandører er fullgodkjent
 • Har raskere leveringstider
 • Raske prøver for å evaluere produkter
 • Forenklet retur
 • Personlig merkevarebygging
 • Ingen fornhåndskostnader
 • Originale leverandører i USA/EU
 • De beste tilbudene på produkter (opptil 40% rabatt)

Vi anbefaler Spocket i Norge for de som ønsker en all-in-one platform. Om du er helt ny i e-commerce verden kan du ta føle deg trygg på denne leverandøren. Du får en forenklet app å jobbe i med enkel integrasjon av produkter.

Fordeler
 • Kvalitetsprodukter: Spocket fokuserer på leverandører fra USA og Europa, noe som sikrer høy kvalitet på produkter.
 • Raske leveringstider: På grunn av nærheten til leverandører fra USA og Europa, kan kundene forvente kortere leveringstider.
 • Automatiserte ordrer: Muliggjør automatiske bestillinger, noe som sparer tid for forhandlere.
 • Sanntids sporing: Gir oppdateringer i sanntid om forsendelsesstatus, slik at både selger og kjøper kan spore produktet.
Ulemper
 • Valutakonvertering: Automatisk konvertering basert på dagens valutakurser, noe som gjør det enklere for butikker som selger internasjonalt.

Prising

 1. Gratis Plan: Begrenset til et visst antall ordrer per måned, med grunnleggende funksjoner.
 2. Starter: En månedlig kostnad som gir tilgang til flere produkter og premium funksjoner. Vi foreslår å vurdere denne planen for de som er nye i dropshipping-verdenen.
 3. Pro: Høyere månedlig avgift med utvidede funksjoner, som flere unike produkter og premium støtte. For mer erfarne forhandlere anbefaler vi denne planen for maksimal fleksibilitet og støtte.
 4. Empire: Gir full tilgang til alle Spocket’s funksjoner, med et enda større antall unike produkter og prioritetssupport.

Selv om prisen varierer avhengig av planen, fra gratis til over $100 per måned, anbefaler vi spesielt Starter eller Pro planene for de fleste brukere for å få mest mulig ut av Spocket’s muligheter.

Syncee

download 1 3

Syncee, er designet eksklusivt for Shopify, og er en dropshipping- og grossistapplikasjon som gir forhandlere direkte tilgang til et bredt utvalg av produkter fra pålitelige leverandører globalt. Med fokus på kvalitet og effektivitet, tilrettelegger Syncee for en sømløs integrasjon av produkter i din nettbutikk, automatiske oppdateringer av lagerstatus og priser, samt muligheten for å tilpasse produktsortimentet etter dine preferanser.

Fordeler
 • Kvalitetsprodukter: Spocket fokuserer på leverandører fra USA og Europa, noe som sikrer høy kvalitet på produkter.
 • Raske leveringstider: På grunn av nærheten til leverandører fra USA og Europa, kan kundene forvente kortere leveringstider.
 • Valutakonvertering: Tilpasser seg automatisk til forskjellige valutaer for internasjonale salg.
Ulemper
 • Plattformsbegrensning: Kun tilgjengelig for Shopify.

Prising

Grunnprisen starter fra $29 per måned, men kan øke avhengig av antall produkter man ønsker å liste og andre tilleggsfunksjoner. For den mest nøyaktige og oppdaterte prisingen bør man besøke Syncee’s offisielle nettside.

VidaDropshipping XL

vidadropshippingXL-norge

Dette er en troverdig dropshipper I Norge. De tilbyr massevis av produkter og enkel og fleksibel salgsportal.  De legger til nye varer hver dag og du kan sjekke ut 90.000 produkter allerede.  De viser til bestselgere så du trenger ikke å lete lenge før du finner gode etterspurte produkter til gode priser. 

Det er mange som har dårlige regler for retur av varer. Dette trenger du ikke å bekymre deg for, de tar seg av alt mens du kan bruke alt fokuset ditt på virksomheten din. 

Leveringstiden er også noe mange skryter av. Det er viktig med rask leveringstid, jo raskere kunden får produkter, jo tidligere kan du få en produktomtale, rykte og større eksponering av produkter du selger. 

De har et kundesenter som er åpent 24/7 og som kan hjelpe deg med alle forespørsler. 

Om du har valgt riktig leverandør kan du ta neste steg og velge den beste dropshipping plattformen.

Fordeler
 • Bredt Produktsortiment: Tilgang til et variert utvalg av unike produkter som skiller deg ut i markedet.
 • Automatisert Ordrehåndtering: Minimerer manuelt arbeid og reduserer feilmarginen.
 • God Kvalitetskontroll: Sikrer at de produkter som selges møter visse kvalitetsstandarder.
 • Effektiv Lagerstyring: Oppdateringer i sanntid forhindrer salg av utsolgte produkter.
 • Støttende Kundeservice: Rask respons og hjelp i problematiske situasjoner.
Ulemper
 • Prisbarrieren: Høyere månedlig kostnad sammenlignet med noen andre dropshipping-tjenester.

Prising

DropshippingXL har en månedlig kostnad på $30. Selv om dette kan virke som en høyere pris sammenlignet med noen andre tjenester, mener vi at verdien og kvaliteten på tjenesten fullt ut rettferdiggjør denne investeringen. De unike funksjonene og støtten du får fra DropshippingXL kan være avgjørende for suksessen til din online virksomhet.

Cjdropshipping

cjdropshipping-norge

Denne platformen har integrert produkninnhentning, levering av frakt og ordrebehandling. Dette er 100% en platform fra a til å.  Du kan koble produktene direkte til butikken din via CJ. Det er en kombinasjon av Aliexpress og Oberlo. Kunden bestiller via din nettside og ordren blir automatisk sendt til CJ som tar seg av resten. Prosessen er faktisk veldig enkel.

Fordeler med CJdropshipping i Norge er at de har en stor rekke av produkter og varelager i Europa. De driver en white label-tjeneste som du kan stole på.

Den største ulempen med CJdropshipping er at noen priser er ikke konkurransedyktige og har utdatert brukergrensesnitt. Det kan bety at engrosprisen er stor og inntektsmarginen veldig liten avhengig av produkter du selger. Dette er noe å tenke på, men overalt er dette en fantastisk platform å bruke.

Yakkyofy

yakkyofy-norge

Yakkyofy er en dropshipping-leverandør som tilbyr et stort utvalg av produkter for å dekke dine forretningsbehov. De tilbyr tilgang til mer enn 100 000 produkter fra en rekke leverandører, noe som gir deg muligheten til å bygge en bred katalog av varer på kun et par minutter2.

En av de store fordelene med Yakkyofy er at de har en enkel og intuitiv plattform å jobbe med. Du kan enkelt importere produkter til din nettbutikk og begynne å selge med en gang. De tilbyr også integrasjoner med populære e-handelsplattformer som Shopify og WooCommerce, slik at du kan administrere alt på ett sted.

Prisene på Yakkyofy varierer avhengig av produktet du velger, men generelt sett er de ganske konkurransedyktige. Det er også viktig å merke seg at de har en fast fraktpris på 6 dollar uansett hva du bestiller. Leveringstidene kan variere, men generelt sett bør du forvente å motta dine varer innen 1-2 uker.

Noen av de potensielle ulempene med Yakkyofy er at de ikke tilbyr en live chat-funksjon for kundestøtte, så det kan være litt vanskelig å få rask hjelp hvis du har spørsmål eller bekymringer. De har også en relativt lavere returprosent enn noen av de andre leverandørene på markedet, så det er viktig å være sikker på at du velger riktig produkt før du bestiller.

Alt i alt er Yakkyofy en god dropshipping-leverandør for de som leter etter et stort utvalg av produkter til rimelige priser. Deres enkle plattform gjør det enkelt å komme i gang, men det kan være litt vanskelig å få rask hjelp hvis du trenger det. 

SaleHoo Norge

salhoo norge

Salehoo opererer annerledes enn andre dropshippere. For de som leter etter en god leverandør vil Salehoo gi deg en oversikt over alle gode leverandører på deres side. De gir deg trygghet om å samarbeide med kun testede leverandører.

Det skjer ofte at folk går direkte til leverandører kun for å finne ut at de ikke var å stole på. Med salehoo trenger du ikke å tenke på det. De tester alle og det finnes masse testimonials å lese. Uansett hvem du velger å samarbeide med via Salehoo blir det et godt valg som du kan stole på. 

Du kan søke via produkter eller leverandører på sidene deres. De har alt fra klær, tilbehør til sko og antikker. Du kan selge lokalt eller internasjonalt. Dra nytte av oversikten de har laget for hver leverandør og les nøye alle fordeler og ulemper ved kontrakten.

Salehoo er et godt valg for nybegennere som ser etter produkter med størst marginal inntekt.

Dsers

dsers-norge

Dsers fungerer som et aliexpress verktøy for din e-commerce bedrift. Det er den offisielle samarbeidspartneren til Aliexpress.

De har en 24/7 kundeservice for alle sine brukere og tilbyr salg og betaling i bulk ordrer. 

Du kan enkelt bruke vare-tracking som dine kunder vil helt sikkert sette pris på. Med Dsers kan du redusere bperasjonskosynader og leveringstiden. 

Fantastisk valg for alle aliexpress selgere. 

AliDropship Norge

alidropship-norge

Alidropship er en pålitelig leverandør som opererer i Norge. De tilbyr en utrolig fin og enkel å bruke tjeneste, hvor du kan bli din egen sjef med deres produkter på noen få minutter.  De har en sosial og økonomisk miljø som lar deg lære om ulike kundegrupper og skreddersyr tilbudene for kundene dine. 

Meste parten av produkter are laget i Kina, men du kan selge til hele verden med riktige kanaler.  Produktkataloger deres inneholder, sportsutstyr, uteaktiviteter, hobby varer, klær og tilbehør samt. Interiør og hus-gadgets. Som du ser tilbyr de det fleste man kan ønske seg og mange mener at deres utvalg er akkurat hva de leter etter hos Alidropship. 

Denne modellen lar deg selge til nordmenn og gir deg en lønnsom online bedrift. Vi synes at Alidropship Norge er en god leverandør om du er ute etter billige produkter fra Kina og rask oppsett. 

Wholesale2b

wholesale2b-norge

Wholesale2b Tilbyr dropshipping-integrasjoner for din bedrift. Dette inkluderer administrering og behandling av bestillingene dine med flere leverandører samtidig. 

La oss si du ønsker å samarbeide med 100 ulike leverandører på nettsiden din. Med deres automatiserte dropshipping-løsninger kan du importere produkter fra flere leverandører til din eksisterende e-handelsnettsted.

Du kan til og med sette opp en ny nettbutikk med hvilket som helst domenenavn og de hjelper deg med integrasjonen. 

Wholesale2b er et godt valg for de som ønsker større løsninger med flere leverandører på et sted.

BigBuy

bigbuy-norge

BigBuy er enda en kjent leverandører i Norge som gir deg hele produktkatalogen til din disposisjon. Det trengs absolutt ingen investering fra din side. 

Du slipper alle store kostnader med produkthåndtering og logistikk. De sørger for at produktet ankommer til kunden uten noen problemer og du som distributør kan nyte gode kundeomtaler. 

Det helt fantastiske med Bigbuy er at de kan levere produktet med ditt navn eller merkevare på emballasjen! Yes, dette er mulig og du blir sett på som en profesjonell selger.  BIgbuy er en leverandør du kan stole på med skreddersydde løsninger for din bedrift.

Andre fordeler med BigBuy:

 • Leverer over hele Europa
 • Gigantisk portefølje av produkter til din disposisjon. 
 • Levering med ditt merkevare eller navn! 
 • Stor og troverdig aktør som har vært på markedet lenge
 • Katalog på 24 språk.
 • Ferdigløsning for din butikk. 

Oberlo

Oberlo er mest interessant for alle Shopify-brukere.  Det er en innebygd shopify app hvor fokuset er import av produkter fra Aliexpress.  Siden det er så mange som har startet dropshipping-reisen med Aliexpress produkter så dette verktøyet er spot on! 

Det er utrolig enkelt å finne og velge produkter på Aliexpress men du får du all media som er nødvendig for å legge til produkter inn selv. 

Oberlo gir deg også tilleggsfunksjoner som gjør det mulig å bestille varer i store mengder. Du kan bestille opptil 1000 varer samtidig, noe som gir deg raskere leveringstid og lavere engroskostnader.

Dessverre men Oberlo opererer ikke som en dropshipping leverandør i Norge lenger. Dermed anbefaler ikke dem ikke. Velg gjerne en av de andre overnevnte leverandørene.

Hvordan finne Norske Dropshipping leverandører?

Det er ikke vanskelig å finne dropshipping-leverandører i Norge.  Dermed er det enkelt å starte en dropshipping nettside. Ovenfor har vi samlet en god oversikt over de beste dropshipping leverandører. Vi anbefaler deg å gå gjennom og virkelig fokusere på hva det er du setter mest pris på når det kommer til salg av varer og velge deretter riktig leverandør.

For de som alltid har hatt et ønske om å drive en online butikk, er det greit å vite at leverandører ønsker å samarbeide med mange. De får en bedre eksponering og synlighet online så det er ofte lønnsomt for begge parter.  Det er mange store firmaer som har gjort det enkelt for tredjeparter å selge deres produkter og vi forklarer hvordan. Les videre for å lære mer om hvordan du finner de beste leverandører i Norge.

dropshipping leverandører Norge

Som vi har allerede nevnt, det er ganske enkelt å finne gode leverandører for dropshipping i Norge. Med økt interesse rundt online butikker, vokser markedet for leverandører, selgere og etterspørselen av produkter. 

Det er mange flere som bruker dropshipping-sider nå enn det, det var før. Online shopping har blitt et enkelt sted hvor alle produkter er kun et klikk unna. 

Hvordan samarbeide med dropshipping leverandører?

Det å finne en god leverandør kan være en enkel oppgave, men det kan fort bli en krevende jobb om du ikke vet hva du leter etter. Alt avhenger av hvor spesifikk du er rundt produktet du skal selge. Er det kaffebønner som kun kommer fra Peru eller 5 kroners billige produkter som folk ofte erstatter når de blir ødelagt. Det du selger spiller en stor rolle på produktets pris og engrosprisen. Vi forklarer hva engrosprisen er videre i artikkelen. 

Når du vet hva du skal selge er det bare å lete etter relevante grossister som selger dette produktet. Det enkleste er ofte det beste, så her er det bare å kontakte dem direkte med forespørsel om et samarbeid.

Overnevnte leverandører er gode og troverdige grosister med store produkt-kataloger. Du kan enkelt starte et samarbeid med dem, akkurat som hundrevis av andre dropshippere har gjort.

Fordeler og Ulemper med dropshipping Leverandører og grosister

Dropshipping-grossister er de som håndterer varer for deg som driver en netthandelbutikk. I 2022 var det en stor etterspørsel etter grossister i Norge men vær obs på ulemper som kommer ved denne type samarbeid. Vi har nevnt alt det gode med å drive en online butikk hjemmefra men det er alltid noen utfordringer ved alle type bransjer. Videre skal vi nevne noen svakheter som er knyttet med dropshipping.

Den store Ulempen med online nettbutikk som videreselger produkter, er engrosprisen.  Det er gebyrer du betaler til leverandøren. Siden du selger et produkt på vegne av andre, er det ikke du som eier produktet så prisen er basert på hva du betaler din leverandør. 

I tillegg kommer det an på mengden av solgte produkter. Om du kjøper samme vare et par ganger, men i separate bestillinger, vil det koste deg mer enn når du kjøper store mengder av varer samtidig. Det er en ren logistikk rundt det. Engrosprisen blir det samme hvis du kjøper mer. Det er noe du kan tenke på ved valg av produkter. Det lønner seg å selge dyrere ting i store mengder enn små varer som gir deg lite eller ingen margin. 

I noen tilfeller velger folk å ta seg selv av sendingen. De kjøper store mengder av varer og selger det direkte til kunden for å spare disse gebyrene. Husk at her må du ha nok plass til varelagring så store produkter er knyttet leie av større lokaler og ikke minst kostnader knyttet til sendingen.

Noen kostnader unngår du ikke, når du selger mot det norske markedet. Du må uansett ha bedirften din registrert i Skatetetaten og registrere deg med VOEC-ordningen for at sendingen og kundeopplevelsen skal gå problemfritt. Når du har dette på plass kan du slippe å tenke på å ha varene stoppet i toll kontroll eller å ha noen uønskede gebyrer som kundene dine må betale.

Du må være smart og ikke overprise produktet. Husk at alt er enkelt å finne på nett. Om du setter prisen for høyt opp, er det ikke lenge før konkurrentene ser det og overtar kunder med lavere priser.  Det flotte med det norske markedet er at det er fortsatt veldig få som driver med dropshipping og som gjør det riktig for å skape en god kundeopplevelse. Så om du gjør det riktig fra starten kan du få en fin forsprang og gode kunde omtaler.

Det er ingen som vil stå over deg og si at det ene er bedre enn det andre. Det må du selv analysere og justere underveis. Du samler inn data om produktene dine og etterhvert kan du ha nok av informasjon til å ta bedre valg basert på kundene og salget du har gjort. 

Det som er den andre store utfordringen med dropshipping, er at noen produkter ikke tilbyr samarbeid med dropshipping-aktører. Det er ikke alle grossister som driver med denne typen business, så noen ganger kan det være vanskelig å finne produktet som du har tenkt å selge.

Kostnadene knyttet til engrosprisen

Engrosprisen er kostnaden knyttet til hvert produkt du selger. Det vil si at om fokuset ditt er å selge enkelte produkter til alle kunder vil engrosprisen være den samme per produkt. Med andre ord din inntekt blir veldig minimal om det er et billig produkt.

Det siste som kan være ulempen er selve analysen av produkter. Det er noen store grossister som har store e-produktkataloger å velge mellom. Men de fleste ønsker å finne et godt produkt med stor etterspørsel og dette må analyseres hele tiden for å være på toppen av etterspørselskjeden.

Den beste fordelen med kostnadene knyttet til dropshipping er at du slipper å lagre varer selv i et varelager. Du skal kun tenke på hvordan du når kunden med produktet.  Det gir deg minimale oppstartskostnader som du heller kan investere i selve markedsføringen. Det gode er også at du kan selge sesongbaserte produkter og endre tilbudet ditt når som helst. 

Konklusjon

Vi har gått gjennom en full liste av leverandører som er gode valg for deg som ønsker å drive med dropshipping i Norge eller andre deler av verden. Disse er pålitelige leverandører som differensierer seg med funskjoner og brukervennligheten.

Det beste valget for deg som ønsker å finne gode produkter med bra frakt og gode inntektsmarginer er definitivt våre topp valgte Spocket, CJDdropshipping og Dsers. Disse er det beste valget for hvilken som helst nettbutikk. Velg det som passer best din innventar!

Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts