Fiverr Norge – Hvordan bruke Fiverr frilansportalen

fiverr norge

I den digitale tidsalderen blomstrer frilansing, mange velger å outsource oppgaver til andre for engangspris enn å ansatte noen part-time eller fulltid. Mange bedrifter trenger en tjeneste en gang så det gir mening å bruke platformer som Fiverr i Norge.

Hvis du leter etter muligheter i Norge, har du kommet til rett sted. Fiverr Norge er plattformen som kobler talentfulle frilansere med bedrifter og enkeltpersoner som trenger deres tjenester.

I denne artikkelen vil vi utforske Fiverr Norge og gi innsikt i hvordan du kan dra nytte av den uansett om du leter etter selge din tjeneste eller ser etter å kjøpe en.

11 Populære Tjenester som Finnes på Fiverr i Norge

Under vil du finne de mest populære tjenestene som finnes på Fiverr. Både for selgere og kjøpere, lenger ned i artikkelen vil du få mer infomasjon splittet på kjøpere og selgere på Fiverr.

 1. E-handelstjenester – denne tjenesten kan hjelpe deg med å sette opp og administrere e-handelsplattformer som Shopify eller WooCommerce på norsk.
 2. Facebook Ads og UGC-tjenester – med disse fiverr tjenestene kan du optimalisere Facebook-annonsene dine og booste ditt online visibilitet.
 3. Grafisk design – Du kan få hjelp med logoer, visittkort, plakater, og annet grafisk design til din bedrift, nettside, visittkort og mer.
 4. Tekstforfattere og oversettelse – Om du trenger innhold på norsk, kan du finne folk på fiverr som kan skrive artikler, nettsideinnhold, eller oversette tekster for deg.
 5. Nettsted- og apputvikling – Det finnes flere utviklere som tilbyr tjenester for å bygge og vedlikeholde nettsteder og mobilapper i Norge. Disse kan hjelpe deg med å administrere og markedsføre dine sosiale medieprofiler, også på norsk.
 6. Sosiale medier-markedsføring – kan hjelpe deg med å administrere og markedsføre dine sosiale medieprofiler i Norge på alle kanaler.
 7. Videoanimasjon – Du kan få laget animerte videoer og presentasjoner på norsk eller andre språk.
 8. Digital markedsføring og SEO – Fiverr har eksperter som kan hjelpe deg med søkemotoroptimalisering og digitale markedsføringsstrategier i alle GEOs.
 9. Lyd- og musikktjenester – Disse tjenestene kan inkludere stemmeoverlegg, komposisjon av musikk og lydredigering for dine prosjekter.
 10. Virtuell assistanse – Du kan til og med få noen til å bli din VA og tilby administrativ støtte, e-postbehandling, kalenderadministrasjon eller hva en din bedrift trenger.
 11. E-postmarkedsføring – Du kan få hjelp med å nå ut til din målgruppe med effektive e-postmarkedsføringstjenester med Fiverr og skape engasjerende kampanjer.

Anmeldelser av Beste Tjenester på Fiverr

Under kan du lese enda mer om hver av tjenestene og klikke deg direkte til tjenesten som vi har nøye valgt for deg. VI har brukt Fiverr i Norge i flere år som vi har god erfaring på eksperter i hvert felt som du kan bruke trygt og med gode resultater.

1. E-handelstjenester

Klar for å starte din nettbutikk? Få tilgang til eksperter som kan hjelpe deg med å sette opp en nettbutikk og administrere e-handelsplattformer som Shopify og WooCommerce på flere språk, inkludert norsk. Disse profesjonelle tjenesteleverandørene er klare til å veilede deg gjennom hele prosessen, fra start til daglig optimalisering. De forstår utfordringene e-handelsbedrifter møter, og er en uvurderlig ressurs for global ekspansjon.

2. Facebook Ads og UGC-tjenester

Ønsker du å øke din online tilstedeværelse i ulike land og språk? Få tilgang til profesjonelle tjenester som kan gjøre PPC-annonser for facebook til suksesshistorier. Disse ekspertene er dyktige i sosial medieannonsering og sikrer at innholdet ditt er engasjerende og effektivt, uansett språk eller region. De følger med på de nyeste trendene, inkludert brukergenerert innhold (UGC), som hjelper deg med å nå diverse publikum globalt.

3. Grafisk design

Fra iøynefallende logoer til stilfulle visittkort og fengende plakater – tjenesteleverandører tilbyr grafisk design på flere språk. Disse dyktige designerne skaper en visuell identitet som treffer din målgruppe. Vi alle vet hvor viktig det er å lage landingssider som selger og dette har mye med design å gjøre. Så her kan du få profesjonelle som holder seg oppdatert på designpreferanser i ulike land, noe som hjelper deg å skille deg ut i den konkurransepregete verdenen av visuell kommunikasjon.

4. Tekstforfattere og oversettelse

Trenger du engasjerende innhold på flere språk? Få hjelp her. Dyktige skribenter kan skrive artikler, nettsideinnhold og mer på ulike språk, slik at budskapet ditt blir tilgjengelig for et globalt publikum. De forstår nyansene i språk og kultur, og sørger for at innholdet ditt når et mangfoldig publikum i ulike land.

5. Nettsted- og apputvikling

Klar til å bygge din nettside eller lansere en trendy app for et globalt publikum? Disse utviklere på Fiverr er kreative hoder som kan hjelpe deg med å bygge og vedlikeholde nettsider og mobilapper på flere språk. La dem realisere dine digitale drømmer med mobilvennlig design og brukervennlige grensesnitt som tiltrekker brukere over hele verden.

6. Sosiale medier-markedsføring

La oss snakke om reklamer og historier! Du trenger folk som vet hvordan man oppnår suksess med markedsføring på sosiale medier. Folk som tar hånd om alt fra strategisk planlegging til daglig publisering av innhold, noe som kan øke din online tilstedeværelse og engasjement blant ulike målgrupper.

7. Videoanimasjon

Fra TikTok-vennlige animerte videoer til trendy presentasjoner – Fiverr gir deg tilgang til kreative talenter som kan lage videoer som fanger oppmerksomheten til det unge publikummet i Norge. Våre animatører er eksperter i å skape visuelt engasjerende innhold som vil imponere den yngre generasjonen.

8. Digital markedsføring og SEO

Ønsker du at nettstedet ditt skal rangere høyere i søkemotorer og tiltrekke mer trafikk? Fiverr har erfarne SEO-eksperter som er dyktige i å optimalisere nettsteder for bedre synlighet i søkemotorer som Google. De analyserer nøkkelord, forbedrer sidens struktur, sørger for kvalitetsinnhold, og bygger kvalitetslenker for å øke nettstedets autoritet. I tillegg til søkemotoroptimalisering, kan de bistå med betalt annonsering, innholdsstrategi og annen digital markedsføring for å sikre at virksomheten din oppnår optimal online tilstedeværelse.

9. Lyd- og musikktjenester

Enten du vil ha stemmeoverlegg til din vlog eller trenger den perfekte sangen til din TikTok-video, Fiverr har talentfulle lydingeniører og musikere som kan forbedre lydkvaliteten i prosjektene dine. Disse lydspesialister kan hjelpe deg med å skape musikk-opplevelser som treffer de rette akkordene med den yngre generasjonen. De vil gi deg lyd som skiller seg ut og fanger oppmerksomheten til unge og eldre lyttere.

10. Virtuell assistanse

Stadig flere nettbutikkeiere og de som driver med dropshipping, vender seg til plattformer som Fiverr for å finne en virtuell assistent. En slik assistent kan raskt og effektivt svare på kundehenvendelser, noe som øker kundetilfredsheten og bidrar til en jevnere drift av nettstedet. I en digital tidsalder hvor kundetilfredshet er nøkkelen, kan det å ha en dedikert person for kundekommunikasjon være avgjørende for suksess. Mange frilansere på Fiverr i Norge tilbyr spesialiserte tjenester for e-handel, og gir bedrifter muligheten til å skreddersy tjenestene etter deres unike behov.

11. E-postmarkedsføring

Engasjer det unge publikummet ditt på deres eget språk med førsteklasses e-postmarkedsføringstjenester fra Fiverr. La eksperter derfra designe fengende e-postkampanjer som ikke bare resonnerer, men også leverer håndfaste resultater.

Hva Skiller Fiverr fra Andre Frilansplattformer?

Fiverr er langt fra en vanlig markedsplass for frilansere. For å forstå hvordan du kan dra nytte av Fiverr, må du først forstå hvordan plattformen fungerer og hvorfor den skiller seg ut. Fiverr har vokst enormt siden starten i 2010, og tre nøkkelprinsipper har bidratt til denne veksten:

Tjenester selges på samme måten som et produkt på en e-commerce side

Fiverr tok en ny tilnærming til standardisering av frilanstjenester, inkludert priser, omfang og varighet av arbeidet. Denne tilnærmingen gjorde det enklere for kjøpere å finne tjenestene de trengte.

Standardisering av tjenester

Fiverr endret modellen slik at jobbene kommer til frilansere i stedet for at frilansere søker etter jobber. Dette gir kjøpere muligheten til å utforske Fiverr’s omfattende katalog med avanserte filtre.

Ubegrensede muligheter

Fiverr tillater nesten enhver type oppdrag eller tjeneste så lenge det er lovlig og kan leveres over internett.

Mens prisen for tjenestene ikke lenger er begrenset til $5, har Fiverr fortsatt bevart prinsippene som gjorde det populært. Dette gir kjøpere et stort utvalg av muligheter til konkurransedyktige priser.

Hvorfor Velge Fiverr Norge for dine frilanstjenester

I den konstant skiftende verden av forretningsdrift og prosjektledelse, er valget mellom å benytte seg av frilansere på plattformer som Fiverr Norge og å opprettholde en fast ansatt stab en viktig avgjørelse. De fleste vil tjene penger raskt og bruke minst på kostnader.

Fiverr Norge gir deg tilgang til et bredt spekter av dyktige frilansere som kan levere arbeidet ditt raskt og til rimelige priser. Det er derfor ofte et fornuftig og kostnadseffektivt alternativ.

Likevel er det viktig å huske at outsourcing av oppgaver aldri helt kan erstatte fordelen av å ha dedikerte ansatte som er godt kjent med din bedrift og merkevare. La oss utforske fordelene og ulempene ved Fiverr Norge for dine frilanstjenester.

 • Lokaliserte Tjenester – Fiverr Norge tilbyr spesifikke tjenester tilpasset det norske markedet, med hensyn til lokale behov, kultur og språk.
 • En Mangfoldig Talentbase – Plattformen har et bredt spekter av talentfulle norske frilansere, noe som sikrer at du finner den perfekte matchen for prosjektet ditt.
 • Sikkerhet og Tillit – Fiverr Norge prioriterer sikkerhet og tillit, med trygge betalingsalternativer og mekanismer for tvisteløsning for både frilansere og kunder.

Hvordan Kjøpe på Fiverr

For kjøpere på Fiverr er hovedbekymringen ofte kvaliteten på tjenestene de mottar. Her er noen trinn for å minimere risikoen for å få lav kvalitet for pengene:

1. Bruk Filtrer Smart: Start med forhåndsinnstilte kategorier, men hvis du trenger noe spesifikt, bruk søkefeltet. Deretter bruk filtre som «Service Options,» «Seller Details,» «Budget,» og «Delivery Time» for å finne den beste tjenesten.

2. Ikke Sammenlign Priser i Søkeresultatene: Prisene som vises i søkeresultatene er for basispakkene. Les nøye gjennom flere tilbud fra den korte listen du får etter å ha brukt filtrene.

3. Kontakt Selgeren Først: Send personlige meldinger til 2-3 selgere med spørsmål eller en kort beskrivelse av prosjektet. Dette gir deg en følelse av selgerens respons og professionalisme.

4. Ikke Vær Redd for å Be om Endringer: Selv om tilbudet ikke nevner endringer, kan de fleste selgere gjøre det hvis du ber pent. Vær høflig og tydelig med dine forventninger.

5. Bygg Relasjoner: Tenk langsiktig og bygg relasjoner med gode selgere. Dette vil bidra til å sikre jevn kvalitet og god kommunikasjon i fremtidige prosjekter.

Hvordan Selge på Fiverr

For frilansere som ønsker å lykkes på Fiverr, er det viktig å starte riktig.

Her er noen tips for å hjelpe deg med å bygge en vellykket profil:

1. Finn en Nisje– Unngå å være for generell. Finn en smal nisje og fokuser på den for å bygge din portefølje.

2. Opprett en Portefølje med Tilbud – Ha så mange tilbud som mulig, og bytt dem ut for å holde porteføljen variert og oppdatert.

3. Optimalisér Tittel, Bilde og Beskrivelse – Bruk relevante søkeord og høykvalitetsbilder. Skriv en attraktiv og beskrivende beskrivelse som viser hvordan tjenesten din kan hjelpe kunden.

4. Vær Prisbevisst – Vær konkurransedyktig med prisene dine, men ikke undervurder deg selv. Husk at Fiverr lar deg tilby pakker med forskjellige prispunkter.

5. Lever Raskt og med Kvalitet – Bygg en pålitelig leveringshistorie ved å møte eller overgå fristen og levere høykvalitetsarbeid.

6. Svar Raskt og Profesjonelt– Vær rask til å svare på meldinger og vær profesjonell i all kommunikasjon.

7. Få Gode Anmeldelser – Be fornøyde kunder om å gi deg gode anmeldelser. God omtale vil hjelpe deg å bygge et godt omdømme.

Optimaliser Profilen din på Fiverr

Om du er en frilanser som søker etter jobb på Fiverr Norge bør du optimalisere profilen din så godt sommulig for at potensielle kunder kan finne deg og dine ferdigheter lettere.

For å rangere høyt på søkemotorer og overgå konkurransen, er det viktig å optimalisere profilen din på Fiverr Norge. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å oppnå bedre synlighet:

 • Nøkkelordoptimalisering: Sørg for at din Fiverr Norge-profil inneholder nøkkelord knyttet til tjenestene du tilbyr og til målgruppen din. Dette vil hjelpe deg med å bli funnet lettere av potensielle kunder.
 • Fullfør Profilen Din: En fullstendig profil med tydelig beskrivelse av tjenestene dine, tidligere arbeider, og omtaler fra tidligere kunder vil tiltrekke flere kunder og forbedre din SEO-rangering.
 • Oppdater jevnlig: Oppdater jevnlig din Fiverr Norge-profil med nytt innhold, arbeidsprøver og omtaler. Dette viser at du er aktiv og engasjert på plattformen, noe som kan forbedre din synlighet.
 • Tilby Utmerket Kundeservice: God kundeservice fører til positive omtaler, som er en viktig faktor for din SEO-rangering.

Sikkerhet og Bedrageri – Våre Erfaringer på Fiverr i Norge

Som både kjøper og selger er det viktig å være oppmerksom på sikkerhetsrisikoer på Fiverr. Vi har flere personlige erfaringer som har gjort oss obs på mange arenaer når vi kjøper tjenester på fiverr derfor har vi samlet et par punkter som våre lesere bør også være ute etter.

Vær forsiktig med følgende:

 • Forespørsler om Kontakt utenfor Fiverr– Unngå å kommunisere eller gjøre forretninger utenfor Fiverr-plattformen, da dette kan føre til svindel og manglende beskyttelse.
 • Forhåndsbetaling -Som kjøper bør du aldri betale før du har mottatt arbeidet. Som selger bør du alltid kreve forhåndsbetaling for store prosjekter.
 • Overvåk Anmeldelser og Rangeringer-Noen ganger kan konkurrenter legge ut falske anmeldelser. Rapporter slike til Fiverr.
 • Vær Skeptisk til Usannsynlige Løfter – Hvis noe virker for godt til å være sant, kan det være det.

Fiverr Pro – bli en toppfrilanser

fiverr pro norge

For profesjonelle frilansere som ønsker å ta karrieren til et nytt nivå, er det Fiverr Pro som er svaret. Dette er en eksklusiv tjeneste som lar deg bli en del av et kuratert nettverk av toppfrilansere på Fiverr.

For å bli en Fiverr Pro-selger, må du søke og vise at du har ekspertise og en imponerende portefølje. Pro-selgere får tilgang til premiumkunder, høyere priser og eksklusive muligheter.

Konklusjon

Fiverr gir både kjøpere og selgere av frilanstjenester en flott plattform for å finne suksess.

Vår erfaring med Fiverr er veldig positivt. Vi har brukt plattformen for å kjøpe tjenester siden 2019 og vi har aldri hatt en negativ erfaring, utenom den ene gangen hvor vi ikke ga nok av informasjon og leveringen ikke var helt på topp. Det gode er at du kan alltid be om revisjon og de fleste vil gjøre det for deg uten noe ekstra kostnad.

VI anbefaler deg å alltid legge til så mye informasjon om prosjektet ditt som overhodet mulig sånn at de som skal levere tjenesten har det fulle bildet av hva som forventes av dem.

Enten du er ute etter å kjøpe tjenester eller selge dine ferdigheter, er nøkkelen til suksess å forstå plattformen og følge de beste praksisene som er nevnt ovenfor. Med forsiktighet og hardt arbeid kan Fiverr være en verdifull ressurs for profesjonelle selgere og kjøpere i 2023.

Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts