Om oss

Vi er et team av erfarne konsulenter i temaer: Dropshipping, Digital markedsføring, E-commerce og SEO.

Vår bakgrunn

om-oss-dropshipping-norge

Vi er et par som tidligere hadde vanlige kontorjobber i over 5 år. Begge hadde erfaring med markedsføringsstrategier og salgsoptimalisering for store internasjonale selskaper.

I lang tid drev vi også med dropshipping ved siden av jobbene våre, men det var aldri hovedinntekten vår. Alt endret seg en dag da vi bestemte oss for å si opp jobbene og satse fullt på netthandel.

Det som skjedde etterpå var overraskende. På bare 6 måneder klarte vi å generere over 1 million euro i inntekt! Det mest bemerkelsesverdige var at produktet vi solgte ikke engang var noe vi hadde stor tro på i starten!

Siden den dagen har vi ikke sett oss tilbake.

Vi har nå muligheten til å leve med økonomisk frihet og fleksibilitet. Vi reiser rundt i verden og deler gjerne vår suksesshistorie med andre, for å vise hvordan vi klarte det.

Til sammen har vi over 10 års erfaring med netthandel. Vi har prøvd ut ulike produkter, plattformer og leverandører gjennom årene. Trygt kan vi si at vi besitter den nødvendige kunnskapen for å lykkes med å starte opp en dropshipping-virksomhet.

Det som gjør at vi er så engasjerte i dette emnet, er at det er en av de få forretningsmodellene hvor man kan begynne med minimal kapital og virkelig forandre livet sitt fullstendig.

Vi har lyktes, og du kan også. Vi ønsker å gjøre det enkelt og gratis for andre å oppnå det samme. Vi deler både fordeler og ulemper knyttet til ulike sider ved dropshipping, og vi ønsker deg lykke til med din egen nettbutikk.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med ossinfo@dropshippingnorge.no

dropshipping norge 1 millionjpg