Hvordan finne populære Produkter for din Dropshipping butikk

Populære Dropshipping produkterjpg

Dropshipping og print-on-demand er to av de mest populære forretningsmodellene blant moderne gründere og netthandelsentusiaster. Men å finne vinnende produkter kan være en utfordrende oppgave, spesielt der konkurransen er tøff.

Det handler ikke kun om å finne et godt produkt men også et produkt tu kan tjene mest på. Siden dropshipping ofte skjer ved salg av andres produkter må vi passe på å velge noe som er lønnsomt for oss.

I dette innlegget vil vi se på noen av de beste spionverktøyene som kan hjelpe deg med å finne de mest lønnsomme produktene å selge i din dropshipping- eller print-on-demand-bedrift. Disse verktøyene er spesielt utvalgt for det norske markedet, slik at du kan være trygg på at de vil være effektive for din målgruppe.

7 Beste Verktøy Som Hjelper med å Finne Mest Populære produkter i 2023

62fbbc27342f1f906d37806b

Beste Verdi

 • Omfattende Markedsanalyse
 • Sporing av Produkttrender
 • Tidseffektivitet
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating

4.26 av 5 stjerner

Niche Scraper

Best Valg

 • Handlingsorientert innsikt
 • Butikk-analyse
 • Produktvideoannonser
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating

4.26 av 5 stjerner

logo print dark

Anbefalt

 • Trendende produkter
 • Sanntidsdata
 • Facebook-annonser
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating
4 star rating

4.26 av 5 stjerner

etoro logo

Mest populær

 • Produkter med lav konkurranse
 • Detaljert analyse
 • Annonsetekst-prøve
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.75 av 5 stjerner

etoro logo
 • Overvåkning av annonser
 • Engasjementsstatistikk
 • Overvåkning av annonser
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.67 av 5 stjerner

binance-logo
 • Innsikt i Shopify-butikker
 • Bestselgerliste
 • Trafikkilder
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.9 av 5 stjerner

etoro logo
 • Produktsuksess-score
 • Pålitelighet hos leverandører
 • Markedstrender
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating

4.79 av 5 stjerner


Beste spionverktøy

Hvorfor er det Lurt å Bruke Spy Tools

Ved å benytte riktige verktøy kan du spare både tid og penger samtidig som du tar bedre beslutninger om hvilke produkter du skal velge for din nettbutikk. Analyseverktøy gir deg innsikt i trender og produktets ytelse, slik at du kan identifisere populære produkter og potensielle vinnere. Når man analyserer produkter og dropshhipping leverandører som kan levere disse produktene er det flere ting man må ta i betrakning.

Derfor er det lurt med verktøy siden de gransker data fra ulike kilder, og ved å bruke dem kan du unngå feilgrep og fokusere på de produktene som har en solid etterspørsel og gir gode inntjeningsmuligheter. Med korrekt analyse kan du velge produkter som tiltrekker flere kunder og bidrar til å bygge en vellykket og bærekraftig nettbutikk. Spar tid, spar penger, og bruk verktøyene som vil gi deg en konkurransefordel i 2023!

Fordeler og Ulemper

Fordeler
 • Raskere produktvalg
 • Økt konkurransekraft
 • Målrettet markedsføring
 • Trendoppdagelse
 • Analyse og data
 • Konkurranseanalyse
Ulemper
 • Potensiell overmetning

Mest populære Produkter å selge Online

Vi spurte ChatGPT hvilke produkter er mest populære å selge online i 2023 og listen var somføges:

 • 1. Elektronikk og gadgets
 • 2. Mote og tilbehør
 • 3. Hjem og kjøkkenprodukter
 • 4. Helse og skjønnhet
 • 5. Dyreutstyr
 • 6. Utendørs- og sportsutstyr
 • 7. Personlig pleie og velvære
 • 8. Leketøy og hobbyer
 • 9. Hagearbeid og DIY-verktøy
 • 10. Mobiltilfeller og deksler

Slik finner du Populære Produkter for Din Dropshipping Butikk i 2023

De som driver med dropshipping vet at ofte så må man endre på strategien sin og hoppe på nye trender, der man kan få større fortjenester. Under har vi samlet viktige ting å tenke på når man analyserer nye produkter å selge. Akkurat som med PPC er det beste å endre strategien underveis.

✅ Bruk av Trendanalyseverktøy

Å holde tritt med de nyeste trendene er avgjørende i den hurtigskiftende verdenen til dropshipping. Bruk trendanalyseverktøy for å identifisere nye produkt-trender som har potensial til å bli den neste store greia i 2023. Disse verktøyene gransker enorme mengder data fra ulike kilder, som sosiale medier, søkemotorer og netthandelssider, for å avdekke produkter som blir stadig mer populære. Ved å forstå forbrukeratferd og preferanser kan du ta informerte beslutninger om hvilke produkter du bør legge til i din dropshipping-butikks utvalg.

✅ Analysering av Omsetningsdiagrammer

Omsetningsdiagrammer kan gi uvurderlige innsikter i prestasjonen til ulike produkter. Analyser omsetningsdata for å identifisere høytytende produkter som har konsekvent generert betydelige salg. Se etter produkter med jevn vekst og en sterk etterspørselskurve. I tillegg bør du legge merke til sesongmessige trender for å dra nytte av produkter som opplever en økning i popularitet i spesifikke tider av året. Å integrere slike produkter i din dropshipping-butikk kan øke inntektene og tiltrekke flere kunder.

✅ Vurdering av Fortjenestemarginer og Provisjon

Mens det å velge populære produkter er viktig, er forståelsen av økonomien like avgjørende for din dropshipping-suksess. Let etter produkter som tilbyr gunstige fortjenestemarginer og rimelige provisjonsrater. Høyere fortjenestemarginer lar deg generere mer inntekt per salg, mens konkurransedyktige provisjonsrater sikrer at inntektene dine forblir betydelige. Å finne en balanse mellom populære varer og lønnsomhet vil bidra til å opprettholde virksomheten din på lang sikt.

✅ Frakt og Kvalitet

Kundefornøydhet er ryggraden i enhver vellykket dropshipping-butikk. Vurder fraktiden og kostnadene knyttet til produktene du velger å selge. Rask og rimelig frakt kan forbedre kundeopplevelsen og øke sjansen for gjentatte kjøp. I tillegg bør du prioritere produkter av høy kvalitet som samsvarer med din butikks merkevareimage. Tilfredse kunder er mer tilbøyelige til å gi positive anmeldelser og anbefale butikken din til andre, noe som bidrar til vekst og suksess.

✅ Diversifisering av Langsiktige og Kortsiktige Produkter

Å oppnå en balansert produktportefølje er avgjørende for langsiktig suksess i dropshipping. Mens populære kortsiktige produkter kan gi raske gevinster, kan fokus kun på dem føre til ustabilitet når etterspørselen avtar. Inkorporer tidløse produkter med jevn etterspørsel for å sikre en stabil inntektsstrøm. Langsiktige produkter opplever kanskje ikke eksplosiv vekst som trendy varer, men de gir et solid fundament for vekst og bærekraftighet.

✅ Ulike Strategier: Nisje vs. Generell Butikk

Vurder strategien og nisjen til din dropshipping-butikk når du velger produkter. Noen gründere velger en nisje-butikk, der de fokuserer på en spesifikk kategori eller målgruppe. Nisje-butikker lar deg bygge en mer målrettet kundebase og etablere deg som ekspert innenfor det feltet. På den andre siden involverer en generell butikktilnærming å tilby et bredt spekter av produkter for å appellere til en større målgruppe. Å forstå fordeler og utfordringer med hver tilnærming kan hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om hvordan du kuraterer ditt produktutvalg.

Husk, å finne populære produkter for din dropshipping-butikk i 2023 krever en kombinasjon av data-drevet analyse, nøye vurdering av økonomiske faktorer, og fokus på kundetilfredshet. Ved å ligge i forkant av trender og strategisk velge produkter, kan du legge grunnlaget for suksess i dropshipping og maksimere potensialet for vekst og lønnsomhet.

Korte Anmeldelser av Spioneringsverktøy

Under skal vi gå i dybden på flere av spioneringsverktøy som hjelpe deg å ta et godt valg når du velger produkter for din dropshipping virksomhet.

1. Minea

ecomhunt norge

Minea er et av de mest populære dropshipping verktøy på markedet for øyeblikket. Denne kraftige plattformen er designet spesielt for å hjelpe dropshippere å oppdage de mest lønnsomme produktene å selge i sin nettbutikk. Med en intuitiv, brukervennlig grensesnitt og en mengde nyttige funksjoner, er Minea raskt blitt en favoritt blant norske dropshippere.

Minea gir deg muligheten til å avdekke de mest populære produktene i enhver nisje, og tilbyr detaljert analyse av salgsytelse, prisutvikling, og konkurransesituasjon. I tillegg gir det deg muligheten til å spore produktene du er interessert i, og varsler deg om viktige endringer i salgstrendene.

2. Niche Scraper

niche scraper norge

Niche Scraper er et annet populært spionverktøy som hjelper deg med å finne vinnende produkter ved å analysere data fra AliExpress, Amazon, og andre store e-handelsplattformer. Niche Scraper tilbyr en rekke funksjoner, inkludert produkt- og nisjeanalyse, konkurranseanalyse, og en kraftig søkemotor som lar deg finne produkter basert på nøkkelord, kategorier, og andre kriterier.

Niche Scraper har også en innebygd annonseanalysefunksjon som lar deg studere vellykkede kampanjer og avdekke de beste annonsestrategiene for dine produkter. Med en gratis prøveperiode og rimelige abonnementsplaner er Niche Scraper en solid investering for norske dropshippere som ønsker å finne de mest lønnsomme produktene raskt og enkelt.

3. Ecomhunt

ecomhunt norge

EcomHunt er et kraftig spionverktøy som hjelper deg med å finne vinnende produkter ved å analysere data fra tusenvis av nettbutikker og markedsføringskampanjer. Ecomhunt tilbyr en enkel og brukervennlig plattform der du kan oppdage de mest populære produktene, samt deres salgshistorikk, pris, og annen nyttig informasjon. 

Med Ecomhunt kan du også overvåke konkurrentenes annonser og strategier, slik at du kan lære av deres suksess og tilpasse din egen tilnærming. Med en gratis prøveperiode og rimelige månedlige abonnementer er Ecomhunt et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne dropshippere i Norge.

4. AdSpy

adspy norge

AdSpy er et kraftig annonseovervåkingsverktøy som lar deg spionere på konkurrentenes Facebook- og Instagram-annonser. AdSpy har en enorm database med over 90 millioner annonser fra mer enn 200 land, inkludert Norge. Dette betyr at du får et dyptgående innblikk i hva som fungerer og hva som ikke fungerer i din nisje, samt hvilke markedsføringsstrategier som gir de beste resultatene.

AdSpy tilbyr en rekke søke- og filtreringsfunksjoner som lar deg finne annonser basert på nøkkelord, målgrupper, konkurrenter, og mer. Med en gratis prøveperiode og fleksible abonnementsplaner er AdSpy et viktig verktøy for norske dropshippere som ønsker å forstå konkurransen og forbedre sine kampanjer.

5. Pexda

Pexda

Pexda er et spionverktøy som spesialiserer seg på å avdekke vinnende produkter før de blir populære. Pexda skanner kontinuerlig tusenvis av nettbutikker og konkurrentenes kampanjer for å identifisere produkter med stort potensiale, slik at du kan være en av de første til å dra nytte av disse mulighetene.

Pexda tilbyr også detaljerte produkt- og nisjeanalyser, samt konkurransedyktig innsikt og markedsføringsråd for å hjelpe deg med å utvikle effektive salgsstrategier. Med en gratis prøveperiode og ulike abonnementsalternativer er Pexda et utmerket verktøy for norske dropshippere som ønsker å komme seg foran konkurransen.

6. Dropispy

dropispy

Dropispy er et dedikert spionverktøy for dropshippere som ønsker å spionere på konkurrerende Facebook-annonser og andre ads. Med en omfattende database med annonser fra flere land og nisjer, gir Dropispy deg en dyp forståelse av hvordan konkurrenter markedsfører sine produkter og hvilke strategier som fungerer best.

Dropispy tilbyr også en rekke funksjoner for å hjelpe deg med å analysere annonser, inkludert engasjementsstatistikker, målgruppeinnsikt, og til og med en funksjon for å avdekke de mest populære annonseformatene og kreative elementene. Med en gratis prøveperiode og rimelige abonnementsalternativer er Dropispy et verdifullt verktøy for norske dropshippere som ønsker å forbedre sine Facebook-kampanjer.

7. Commerce Inspector

commerce inspector

Commerce Inspector er et nettlesertillegg som gir deg innsikt i hvilke produkter som selges på konkurrentenes nettbutikker. Dette verktøyet gir deg muligheten til å se hvilke produkter som er mest populære, nylig lanserte produkter, og også deres salgshistorikk.

Commerce Inspector tilbyr også funksjoner som nettstedanalyse, der du kan få informasjon om konkurrentens trafikkilder, teknologi og apper de bruker. Dette verktøyet er gratis å bruke, noe som gjør det til et utmerket valg for norske dropshippere som ønsker å holde et øye med konkurransen.

8. Salesource

Salesource

Salesource er et alt-i-ett spionverktøy for dropshippere som ønsker å finne vinnende produkter, analysere konkurrenter, og optimalisere sine strategier. Salesource tilbyr en rekke funksjoner, inkludert produktanalyse, konkurrentanalyse, leverandørvalidering, og en kraftig søkemotor som lar deg finne produkter basert på nøkkelord, kategorier, og andre kriterier.

Salesource har også en innebygd annonseanalysefunksjon som lar deg studere vellykkede kampanjer og avdekke de beste annonsene for dine produkter. Med en gratis prøveperiode og forskjellige abonnementsplaner er Salesource en utmerket ressurs for norske dropshippere som ønsker å ta sin virksomhet til neste nivå.

mest populære produktene å selge på nettet i 2023

Under har vi samlet en interresant liste over mest populære produkter som selges i 2023.

 • Smartklokker og gadgets
 • Miljøvennlige og nedbrytbare produkter (f.eks. kork-laptopomslag, komposterbare yogamatter)
 • Helseprodukter (f.eks. grønt pulver, detox-te og juice, keto-barer eller pulver)
 • Interiør (f.eks. tepper, sengetøy, husholdningsbeholdere, håndklær)
 • Måltidserstatningsprodukter
 • Munnpleieprodukter for voksne og babyer (f.eks. bambustannbørster)
 • Fordøyelseshelseprodukter
 • Barnepleieprodukter (f.eks. bilseter)
 • Bilpleieprodukter
 • Mote- og smykkeprodukter (f.eks. BH-topper, shapewear, minimalistiske smykker)
 • Kjæledyrprodukter (f.eks. kjæledyrfôr, kjæledyrbadeverktøy, kjæledyrsbærere)
 • Sports- og friluftsprodukter (f.eks. athleisure-klær, sportsflasker, mesh-sko)

Konklusjon

Å finne vinnende produkter er en viktig del av suksessen til enhver dropshipping- eller print-on-demand bedrift. Ved å benytte deg av de beste spionverktøyene på markedet, kan du raskt og enkelt identifisere de mest lønnsomme produktene og nisjene, lære av konkurrentenes suksess, og utvikle effektive markedsføringsstrategier som vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurransen. Med listen over de beste spionverktøyene for det norske markedet, har du nå ressursene du trenger for å ta din dropshipping-virksomhet til nye høyder.

Ofte Stilte Spørsmål

Vi kjøper mest av dagligvarer og klær.

Folk selger mest av brukte klær(vintage) eller møbler.

Populære produkter er produkter som kan lett selges fordi det er en etterspørsel etter dem.

Bruk gjerne Google Trends og andre verktøy for å se om folk aktivt søker etter produktet.

Offisiell Community

Har du Spørsmål eller trenger hjelp? Bli med i vår nye Facebook-gruppe!

Du kan gjerne poste spørsmål relatert til dropshipping og online markedsføring, vi svarer gratis!

Similar Posts